46

Пловдивчанин показа кой му задигна изгубената чанта

Пловдивчанин си изпусна мъжката чанта, а малко по-късно не можа да я намери. За сметка на това откри запис от камерата на съседен магазин, на който се вижда човекът, вдигнал чантата и изчезнал с нея.

Ситуацията се е разиграла пред ДКЦ 2 на бул. „Шести септември“ преди два дни. Около 17 ч. Степан Кеворкян се качил в колата си, но, без да забележи, изпуснал чантичката си.  Малко по-късно установил липсата и се върнал, но от аксесоара, в който вероятно е имало лични документи и пари, нямало и помен.

Два дни по-късно потърпевшият публикува видео от кражбата във фейсбук групата „Забелязано в Пловдив“, с надеждата някой да разпознае човека от записа.  

Ето какво написа пловдивчанинът в социалната мрежа:

„Здравейте, на 04.02 около 17.00 часа изпуснах мъжка чанта на бул. „Шести септември“ 112 до ДКЦ 2, докато се качвах в колата си. След това случаен минувач я вижда, взима я и си тръгва. Прилагам запис от камерите на магазина, на които се вижда в известна степен лицето на човека, взел чантата. Ако някой го познае или може да даде някаква информация, нека се свърже с мен“.

Предполага се, че потърпевшият първо е проверил в полицията, дали някой не е върнал чантата, и едва след това е прибягнал до показването на видеото в социалната мрежа.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Бай Иван

Бай Иван

06.02.2023 | 20:41

Прибирането на чужда вещ не е КРАЖБА -арменска му работа.

Отговори
6 1
Западняк

Западняк

06.02.2023 | 22:25

Бай Иван така и не се е научил да чете, но бързо произнася присъди. Авторът, редактор в Марица, нарича вземането на чантата “кражба” а НЕ ПОТЪРПЕВШИЯТ! Така че заключението е: не арменска, а РЕДАКТОРСКА РАБОТА.

Отговори
1 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?