Следвайте ни

Нова порция сняг в Пловдив, вижте какво време ни очаква ВИДЕО

viber icon

Сняг заваля в Пловдив отново, след като всички улици тази сутрин бяха почистени и проходими.

От 21:00 ч. снощи до 01:00 ч. 12 машини на „Чистота“ и КМД обработиха със сол всички мостове, надлези и улици първа категория. В 03:00 часа два специализирани камиона  на общинското предприятие отново обработиха  срещу поледици мостовите съоръжения.

От 06:30 ч. близо 400 служителки ръчен труд почистват около автобусните спирки, подлезите, тротоарите и другите пешеходни пространства. Чисти се и около шахтите. Велоалеите също са проходими. Продължава почистването на вътрешнокварталните улици.

Според метеорологичните прогнози се очаква спиране на валежите и понижение на температурите, което ще създаде опасност от заледяване. Довечера отново предстои обработката на пътни артерии със сол. 

От ОП „Градини и паркове“ информираха, че до момента няма сигнали за паднали дървета и клони. Сформирани са дежурни екипи, които при необходимост да реагират и в извън работно време.

   

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

4000

4000

06.02.2020 | 11:52

Улиците в Пловдив са си чисти от вчера дори и без никаква работа на "Чистота" , защото завчера температурите бяха 20 градуса и земята е топла , снегът пада и се топи . Единствено на места по тротоарите има киша само . Не пишете , че всичко е чисто заради работата на "Чистота" моля !

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?