Следвайте ни

Гешев: Президентът се превърна в един обикновен политик от прехода ВИДЕО

viber icon

Започна извънреден брифинг на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата.

"Административните ръководители на апелативните, окръжните и не малка част от районните прокуратури от страната - ние всички не сме тук заради лични атаки срещу главния прокурор. Възприемаме всичко това като част от работата си.

Република България бе подложена от безпрецедентен политическо-партизански натиск от президента", каза главният прокурор.

"Когато Радев слезе при БСП, ДСБ, "Да, България", Мая Манолова, той се превърна в един обикновен политик от прехода. Искам да кажа, че всички служители и следователи тук се гордеят с работата си срещу олигархията и мафията, заради които продължаваме да сме най-бедната страна в ЕС", допълни Гешев пред медиите. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

БАХАЛЬОЛЬО...

БАХАЛЬОЛЬО...

12.07.2020 | 12:11

ПРОСТАК КОЙТО СЕ МИСЛИ ЗА ОНЯ ГЕШЕВ НЕ Е .... КАТО ЗАГОВОРИ ВСЕ ЕДНО ПЪЛНИ ВАРНЕНСКОТО ЕЗЕРО С ФЕ..ЛИИ. ТОВА Е ГЕШЕВ....СРАМ И ПОЗОР ЗА ПРОКУРАТУРАТА ...ОТ ЦЯЛАТА СИСТЕМА ДА ИЗБЕРЕШ ТОВА ЗА ШЕФ .....ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВО Е НА ДОЛУ ПО ВЕРИГАТА.....

Отговори
0 0
БАХАЛЬОЛЬО...

БАХАЛЬОЛЬО...

12.07.2020 | 12:00

ПРЕЗИДЕНТА БИЛ ОБИКНОВЕН ПОЛИТИК ................... СЕГА ДА ТИ НАПРАВЯ РАЗЛИКАТА РАЗБИРАЕМА : ТИ НЕ СИ ГЕ Й ТИ ПРОСТ ПЕДЕ.АСТ.................ЕТО ТИ РАЗЛИКА... АМА ТИ КАКТО СЕ РАЗБРА РАЗБИРАШ И ОТ ЛИТЕРАТУРА АМА МАЙ НЕ СИ ЧЕЛ ОРИГИНАЛИ А САМО ПРИТУРКИ...КОЕТО ПЪК СИ Е ТИПИЧНО ЗА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЮРИСТИ ОТ СИМЕОНОВО................... НАЛИ РАЗБРА ПРАВИ ПРАВИЛНИТЕ РАЗЛИКИ....ТИ МАЙ ОЩЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ ООООНЯ гЕШЕВ ДЕТО ОЩЕ ГО СПОМЕНАВАТ С РЕСПЕКТ НЕ ТИ СИ СЕЛСКИ ЧОКУНДУР И КАКТО КАЗВА БОЙКО СИ МИ НА НИВОТО.....ТИ СИ ПРОСТ И АЗ СЪМ ПРОСТ И СЕ РАЗБИРАМЕ..... САМО ЧЕ НИЕ СМЕ УМНИ И НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ ДЪЛГО ДА СЕ РАЗБИРАТЕ .....ЩЕ СЕ НАЛОЖИ БАЙ СТАВРИ ДА ВИ УУЧИ НА РЕД.....СТРОГ НО СПРАВЕДЛИВ ЩЕ СЕ ИЗУЧИТЕ И ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ ТАМ ХОРА!!!!! КЪДЕ Е ЦАЦАРОВ БЕ ЩО НЕ ИЗВИСИ ВУВУЗЕЛАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА....ЩОТО Е МАЗНА ЛИСИЦА И СЕ ИЗМЪКНА ПО ТЕРЛИЦИ ОТ ЗАД..ИКА ВИ.......

Отговори
0 0
irinka

irinka

10.07.2020 | 16:59

Радев е политик колкото и Христо Иванов. Жалки пионки.

Отговори
7 5
Давай Гешев

Давай Гешев

10.07.2020 | 16:32

Най-накрая се намери един свестен българин, да му каже на Мунчо право в очите, че е прост селянин и не става за президент. Импийчмънт и да си ходи да брули крушите на село.

Отговори
9 8
Ковидчо:

Ковидчо:

10.07.2020 | 15:13

А главният прокурор в обикновена ГЕРБеро-мутрафонска маша.

Отговори
10 10
Luuud

Luuud

10.07.2020 | 14:43

Ще ти пробият скоро каскета лъжец долнопробен

Отговори
11 10
Иван Каренин

Иван Каренин

10.07.2020 | 14:39

Ех, какъв глупак си назначиха гепитата. Тоя надмина бибитко по блябосване и нищоправене.

Отговори
11 7
Батко

Батко

10.07.2020 | 14:33

Ай спри да лъжеш, каскет долен!

Отговори
10 12

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?