4232

„Мисия Зелено Бъдеще“ с „Марица“ и партньори

Екологията и опазването на околната среда трябва да са грижа на всички, за да живеем в по-чист и уютен Пловдив. Около тази кауза се обединиха всички участници във фотоизложбата “Мисия Зелено бъдеще” на вестник “Марица” и рекламната агенция “Хермес медиа”.

За трета поредна година медията ни бие камбаната с екокампания, която има за цел да алармира за проблемите, свързани с екологията и замърсяването на околната среда. Наред с това даваме и показваме работещите решения, както и създаваме мост между всички участници в този процес, за да гарантираме, че постигнатите резултати ще бъдат устойчиви.

От едната страна са институциите на местно и централно ниво, които са натоварени с нелеката задача да създават и прилагат нормативната база в сферата на екологията и опазването на околната среда. От другата страна - бизнесът и предприемачите, които често задават тона за значимите иновации и създават добрите практики в тази сфера. От третата страна пък стоят обществото и гражданите - тяхната роля е не по-малко важна, тъй като само с общи усилия, които всеки от нас може да направи в ежедневието си, може да се случи истинската промяна.

Изложбата, която е позиционирана на входа на Цар-Симеоновата градина ще може да бъде разгледана от пловдивчани и гости на града до 30 юни.

Изложбата и цялата кампания “Мисия Зелено Бъдеще” нямаше да бъде възможна без подкрепата на: Община Пловдив, “Булекопак” АД , “АББ България”, “Kaufland България”, CocaCola HBC Bulgaria, “Монди Стамболийски”, “Шнайдер Електрик България”, Спа хотел “Персенк”, “Девин” АД, “EVN България”, “Philip Morris България”, “Дънди Прешъс Металс”, ВиК - Пловдив, Банка ДСК, “Каменица”, “Латекоер България” и “Керхер”.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?