46

Коледни елфи със специални сувенири бродят по Главната ВИДЕО

Коледният дух в Пловдив подрани. Донесоха го елфите, които бродят по Главната на Пловдив, закачливо спират пловдивчани и внасят радост в сърцата им. И не само – със себе си носят „чувал“ с изненади. Всеки може да си вземе срещу сума по собствена преценка или безплатно по един сувенир, изработен от дърво и рециклирани материали. Артикулите са излезли изпод сръчните ръце на младите актьори Захарина и Георги от театрална къща „Шарж“, които са се превъплътили в ролята на елфи.

„По този начин искаме да афишираме за нас, а и да си помогнем финансово, защото покрай ковид ситуацията спряхме работа. Преди всичко обаче целим да зарадваме хората, затова в повечето случаи подаряваме нашите играчки. Ако някои желае, може да заплати за тях, колкото прецени“, обясниха Захарина и Георги.

Но преди да имат шанса да си вземат по един от сувенирите, хората първо минават тест за послушание.  А за да разберат дали малки и големи пловдивчани са били послушни  актьорите ги интервюират. Импровизираният микрофон, изработен от картон, дунапрен и много любов, бързо събуди интереса сред децата. „Пише CNN. Взимат ни интервю от голяма медия”, шегуваха се хлапетата, а след това си избраха и по един подарък. Валя, Ади и Сава си тръгнаха с по едно еленче, снежен човек и котка с шапка. Ади избра да закачи своята висулка на ухото си като обеца и гордо продължи да крачи по Главната.

„Ако някои си е написал писмото до Дядо Коледа може да ни го даде и ние да го пратим до Добрия старец“, добавиха актьорите, чиято театрална трупа „Шарж“ до скоро е обучавала деца в София, но от няколко месеца театралите са се преместили да живеят в града под тепетата. Твърдят, че Пловдив сам ги е избрал с позитивната си енергия, творческия дух и приветливите хора.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Защо ?

Защо ?

26.11.2021 | 07:36

Елфи, Хелуин, Св. Валентин.... Стига простащини ! Не се опитвайте да налагате чужди на българскиия народ символи! Имаме си достатъчно наши такива. Колко наююшенци знаят за елфите? Хвърлят се пари на вятъра!

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?