46
Следвайте ни

Как да си направим коледен елф с подръчни материали ВИДЕО

viber icon

С наближаването на коледните празници не само децата, но и възрастните очакват чудеса и подаръци. А мислите за магическа атмосфера, създадена от украсата, завладяват ума. Затова "Марица" ви показва как с подръчни материали можете да изработите сами красива коледна украса.

Достатъчно е само да извадите от шкафа два чорапа, ластичета, кожа и ориз, да добавите малко любов и да направите от нищо нещо. Така с тези материали, стъпка по стъпка, изпод  ръце на всеки ентусиаст може да излезе един симпатичен коледен елф.

Долната част на чорапа, напълнен с ориз, се превръща в тяло на елф, кожата пък се преобразява в брада, горната част на чорапа в шапка. А с ластичетата се оформя носът. 

Вижте как се прави коледен елф с подръчни материали във видеото долу. 

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Мимето

Мимето

12.12.2021 | 14:54

...и вкъщи ще има бой за унищожените чорапи на тати, ориза и пудрата на мама и покривалото на баба...Вие нормални ли сте, басси "подръчните материали", на пазара тоя скапан елф е лев-два.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?