Следвайте ни

Инфарктно ВИДЕО: Бебе се спаси на косъм от смъртта

viber icon

Страховит инцидент в кв. Баъджълар в Истанбул, записан от охранителна камера на магазин, стана сензация в медиите в Турция. 

На видеото се вижда жена, която влиза в квартален магазин да пазарува, като в количка навън оставя две годишното си дете за минути. 

Детската количка тръгва на собствен ход и се преобръща на уличното платно. В същото време едно превозно средство на заден ход се опитва да паркира пред магазина. Детето, което е в количката, пада непосредствено зад задната гума на колата, приближаваща се към тротоара.  За щастие шофьорът забелязва бебето и спира в последния момент и така детенцето е спасено от фатален инцидент.

Виждайки, че бебето е паднало, майка му, минувачи и търговците в околните магазини се втурнали да го спасят.  

Майката Айшегюл Дениз, успокои малкото момиченце Рабия, която по щастливо стечение на обстоятелствата се отърва невредимо, единствено с малко уплаха. 
 

 

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Юлия

Юлия

24.03.2021 | 10:24

И аз съм на това мнение- бомбастични заглавия, нямащи нищо общо със съдържанието; стилови, правописни грешки и то доста груби. За това вече спирам да ги чета. А за голяма част от коментарите под тях ми се плаче. Така, че изборът си е наш.

Отговори
1 0
Закриване

Закриване

24.03.2021 | 09:31

Начи много интересна статия! Ако идеята ви е да си запълвате страниците с подобни п.ростотии, почти успявате! Нивото ви е изключително ниско! По-зле сте от жълтите вестници!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?