46

Гребната база на Пловдив замръзна ВИДЕО

Гребната база на Пловдив замръзна и заприлича на ледена пързалка, но с тънък лед. Това се случва почти всяка година в най-мразовитите дни. В студеното януарско утро спортуващите пловдивчани хвърляха по едно око на вледененото водно огледало, а тези, които се разхождаха се спираха да си направят по едно селфи за социалните мрежи.

Йоанна Манолова разказва, че Гребният канал е покрит с лед от три дни. Тя го видяла, когато дошла да тича, а днес е на разходка с приятелката си Алисия Димитрова.

„Миналата година горе-долу по същото време бях видяла Гребната замръзнала и дори снимах. Тогава определено обаче не беше толкова студено колкото сега. Дори и да е по-дебел леденият слой нямам смелост да се разходя по него. Освен това мисля, че е забранено“, коментира Алисия Димитрова.

Видът на замръзналия канал пък върна Атанас Петков в младежките му години, когато ледът е бил в пъти по дебел, а той и неговите приятели са се разхождали по водното огледало.

Любимото място за спорт и отдих на пловдивчани обаче остана сравнително пусто заради студеното време - спортуващите бяха по-малко от обикновено.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гребец

Гребец

14.06.2022 | 05:19

Гребната база се разтопи. Няма ли да изтриете това писание? Или чакате пак да замръзне догодина…

Отговори
1 0
Четец

Четец

29.06.2022 | 06:25

Редакцията на Марица е в лятна летаргия и ще се събуди на есен, но не е ясно коя година. Всичко това показва немарливост и неуважение към читателите.

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?