Борисов: Отнесеният от пороя мост ще бъде възстановен до събота ВИДЕО

Дигите се възстановяват на много места. Тук строихме улици, пътища, водопроводи, пречиствателни станции и това е причината да останат по-малко пари за укрепване на дигите, но сега природата ни подсказа, че трябва да се заемем и с това. Това заяви премиерът Бойко Борисов, който е на инспекция в Хаджидимово, където проливните дъждове отнесоха моста между общинския център и село Блатска. 

"Природата е голяма сила. Тези реки са бурни. Като придойдат и нищо не може да ги спре. Зам.-министър Нанков е с мен и гарантираме, че до събота следобед мостът ще бъде възстановен. Трябва водата малко да се оттече", категоричен бе Борисов.

"Днес дадохме 1,3 млн. за училището в Рибнево, да си направят спортната база.  Днес отпуснахме много пари точно за такива населени места. И за болницата в Гоце Делчев дадохме, да не ходите надалеч да се лекувате. Ще ви помогнем и за спортната зала", обеща министър-председателят на кмета и жителите на Хаджидимово.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Владо Димов

Владо Димов

13.01.2021 | 19:11

Щом казва до събота, значи няма да стане. Нека не забравяме, че е доказан лъжец /осъждан е за лъжа от съда на два пъти!/

Отговори
11 3
Бързак

Бързак

13.01.2021 | 18:56

Бързо строи, но временно - до следващия порой! Гаранция!

Отговори
11 3

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?