Следвайте ни

БМВ пламна на Коматевския, шофьорът избяга ВИДЕО

Тежка катастрофа стена тази нощ на Коматевския транспортен възел в Пловдив. Автомобил БМВ, летящ с висока скорост, се е ударил в разделителна мантинела, после се е завъртяп и се е запалил. Инцидентът се е разиграл около 3 часа след полунощ.

В колата са пътували двама мъже, които след катастрофата са успели да излязат от возилото и да избягат. В момента органите на реда ги издирват. Заради произшествието платното в посока Централна гара беше затворено за близо два часа.

Автомобилът не е изгорял напълно. След обработката на ПТП-то смачканият автомобил е бил откаран в КАТ. По-късно е бил открит собственикът на колата, който вече си я е прибрал от двора на Пътна полиция.

Тепърва предстои да се изясни кой е бил зад волана на автомобила и защо водачът е напуснал мястото на инцидента, казаха от пресцентъра на пловдивската полиция.

снимки: Георги Василев

Костадин Аршинков

Ръководител екип „общество“

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер във вестниците „Пловдивски новини” и „Стандарт“. В „Марица” е редактор и ръководител на екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

M54M3

19.08.2019 | 20:43
5 0

Автомобила беше тотална щета като минах от там. Цяло чудо е че няма жертви.

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?