Следвайте ни

Адвокатът на Ралев: Това е лов на вещици ВИДЕО

viber icon

Случаят с Ральо Ралев е пример за лов на вещици, коментира адвокатът му Христо Ботев минути след като стана ясно, че кметът на район "Северен" и съучастникът му Иван Делевски остават в ареста.

Сега е модерно - кметовете, преди това бяха други хора. Не мога да си го обясня. Мярката за неотклонение не беше необходима, каза Ботев.

 

Подробностите гледайте във видеото.

Алекс Саркизов

Алекс Саркизов

Видео оператор - монтажист

Александър Саркизов е завършил Филмов и телевизионен монтаж в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благоевград през 2015г. От тогава работи като монтажист в Агро ТВ, BiT и ТВ+. Става част от екипа на „Марица“ през април 2019 г.   Още

Коментари (14)

стига сте писали тука

стига сте писали тука

17.06.2019 | 00:13

анонимни мишчици долни мръсни страхливи хахахх сложете по едно фейсбуче да се виждате малко кви сте изгнили отвътре хахахахахх..

Отговори
0 0
Славчовист и Герговист

Славчовист и Герговист

16.06.2019 | 00:03

Носим кофите с лайната и мятаме срещу всеки, който ни падне! Града беше разпродаден по времето на Чомака никой от нас дума не казва срещу него! Гергов прибра "Панаира" и "Стария град", ние си мъльчим! Славчо за 4 години безвремие и унизителен слугинаж покри всички тия далавери и от него остана едно напълно разбито ВМРО и сладкия спомен за неговите 1000 "патриотични речи"! Но пък за Ральо, и най-вече за Тотев, при чието управление Пловдив стана Номер 1 в България ние винаги носим кофите с нашите прясно изсрани лайна! Ние сме срам за човешкия род!

Отговори
0 1
просто като фасул

просто като фасул

12.06.2019 | 17:59

подкрепа щото напълни квартала с такива кювлии дето му пълниха гушата и строиха безогледно .Те ли ще му чупят хатъра????то в тоя квартал само селяни и разни кювлии не остана жив стар кършакалия???????????за това го подкрепят ама ще се ядосаме...........

Отговори
6 1
ралев  с обица на ухото!

ралев с обица на ухото!

12.06.2019 | 17:51

Сега Ралев да знаеш който лъже и краде в затвора бой яде?! ти какво искаш пера и перушини да ти постелят? или курбан да ти раздадат?! Не ще си понесеш цялата отговорност защото много станахте и не бива да минаваш между капките.... Тя царската корона е тежка но и отговорна.Ако не можеш да я носиш ще береш ядове...Ти явно не можеш да я носиш щото не ти е по мярка пък и не ти отива.А ТОЯ НОМЕР С РЕВА ТОЛКОВА Е ЦЕНЕН .ТОЙ И ВАНКАТА ТОТЕВ ГО ПРИЛОЖИ.И ТОЙ ЗЯ КАТО ВУВУЗЕЛА.ГОЛЕМИ СМШНИЦИ СТЕ. Ами да ти кажа и мойте внуци ходят тук и там ама според чергата ни .За което стигат парите стигат от друго се лишаваме.Ти хем заплата хем крадеш хем баща ти и майкати крадат хем жена ти краде ами той лаком гъз кръв сере.....Сега ако си невинен да те пускат ако си виновен на топло и имотите продадени парите в хазната ....като излезеш заякнал ще поработиш честно ще си изучиш децата....така като правим ние?! Бъди здрав че голяма нива имаш да ореш................................

Отговори
9 1
здравчева

здравчева

12.06.2019 | 12:50

ЗАЩО ТОЧНО ТОЙ?

Отговори
1 8
шамара

шамара

12.06.2019 | 08:54

Ральо шамара го поощипаха малко, но така е като си нагло копеле и нямаш мярка!

Отговори
10 1
над тепето

над тепето

11.06.2019 | 23:56

Добре де, Иванчева я хванаха посред бял ден с петдесет и няколко хиляди лева в колата и народа се пени, че е невинна, макар, че тя никога не е отричала, че е задържала книжата на десетки строителни фирми в кабинета си. А тука полиция и прокуратура не са хванали никакви пари в Ральо. Твърдят че някой друг ги бил взел, и уж щял да ги даде на него, а иначе обикалял цял ден с колата, ама не му ги занесъл. Въпроса е защо Иванчева я чакат да вземе парите че да я арестуват, а Ральо не го чакат, но като гледам тука коментиращия матриал изглежда го смятат за виновен. Освен това жалващият се бизнесмен никога не е говорил със самия Ралев, а уж е пращал свои хора при него.Ама дали е така? Нещо ми намирисва работата и май Ботев е прав.

Отговори
1 9
Майнатаун

Майнатаун

11.06.2019 | 23:47

Странно! На последните избори Ральо прави най-добър резултат за ГЕРБ, а Бат Бойко за награда го дава на Прокуратурата!

Отговори
2 8
булевард Северен

булевард Северен

11.06.2019 | 23:45

Ако говорим за подкрепа да отворим очите на невежите с малко статистика. 1. На миналите местни избори Ральо спечели кметското място в Северен с най-голям процент подкрепа от всички районни кметове в града. и 2. На последните Евро-избори в неговия район Северен, ГЕРБ имат най-висок процент подкрепа от всички райони в Пловдив. Ако това не е подкрепа какво е?

Отговори
1 10
go6o

go6o

11.06.2019 | 23:17

ГОШО 06.06.2019 | 7:57 НЕ КУПУВАЙТЕ В КАМЕНИЦА ХИЛ...ЗЕМЯТА Е ОТРОВЕНА ОТ БИВШИЯ ЗАВОД...НИКОЙ НЕ ПОИСКА И НЕ НАПРАВИ НЕОБХОДИМАТА ЕКСПЕРТИЗА ПРИ ПРОМЯНАТА НА ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО...ОТРОВАТА ОТ БИВШИЯ Е ПРОНИКНАЛА ДЪЛБОКО И АКО ЖИВЕЕШ ТАМ СИ ОБРЕЧЕН...

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?