ВИДЕО с мистериозно същество напълно шокира мрежата

В социалните мрежи набира популярност видео от камера за наблюдение, на което е запечатано тайнствено създание, много напомнящо на елфа Доби от филмите за Хари Потър, пише Блиц. Кадрите са публикувани на страницата й във Facebook от американска потребителка на име Вивиан Гомес (Vivian Gomez).

Тя пише следното: И така, аз се събудих в неделя сутринта и видях това нещо на камерата си, сега се опитвам да разбера ... какво е то по дяволите? Отначало забелязах сянка, идваща от предната ми врата, след това видях това нещо ... дали някой друг е виждал подобно нещо на камерите си? Две други камери по някаква причина не записваха.

В краткото видео може да се види малка фигура на същество с тънки крака и големи уши, което върви, сякаш танцувайки. Публикацията на жената моментално стана вирусна и се разпространи в целия интернет.Но докато някои коментиращи си спомниха славния Доби и се натъжиха за загиналия елф, други заподозряха, че жената е извършила някаква измама, свързана с видеоклипа заради повече лайкове.

Една солидна част от коментиращите в социалните мрежи обаче имат малко по-различно мнение. Факт е, че на страницата си в социалната мрежа Вивиан Гомес не прилича нито на шегаджия, нито на човек, който се интересува от паранормални явления. Нейната страница е доста стара и солидна, така че някак не е съвсем нормално да се подозира жената във фалшифициране. А и хуманоидът на видеото е очевидно малък, но е малко вероятно преоблечено дете да може да изобрази такава походка и движение, пишат в интернет. 



Трябва да се спомене, че видеоклипът вече е събрал (само за три дни) десетки милиони показвания и потребителите в интернет продължават да са в недоумение ..

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
намръщенЪ

намръщенЪ

15.06.2019 | 09:42

Колебая се между Нинова след пленум или Йончева след избори

Отговори
6 1
МИТКО

МИТКО

14.06.2019 | 07:07

Ас виждам гладно и голо ромче

Отговори
3 0
ha ah

ha ah

13.06.2019 | 14:31

няква анорексия в костюм

Отговори
3 0
Jessy James

Jessy James

12.06.2019 | 15:31

Е какво се правите на утрепани всички, някво хлапе се преоблякло и се прави на извънземна патка.

Отговори
6 4
Bez ime

Bez ime

12.06.2019 | 12:45

Niamam dumi e ne sme sami de

Отговори
3 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?