ВИДЕО с красотата на България развълнува зрителите на BBC

През последните години Владислав Терзийски създава внушителни и неповторими кадри, изобразяващи „неуловими“ моменти от планините на България, пише БЛИЦ. Въпреки честия интерес, който предизвиква към себе си и към работата си, с години той стои далеч от медийно внимание и близо 8 месеца от годината прекарва сред природата.
 
Преди близо три години негова фотография предизвиква истински фурор във Фейсбук – публикацията има близо 9 хиляди споделяния, над 36 хиляди харесвания и почти 600 коментара. Талантливият фотограф е изключително взискателен към съдържанието, което споделя.


Тази година, за Националния празник на България - 3-ти март, Владислав планира да публикува клип, чиито кадри е събирал почти четири години, снимайки из планините. Поради непредвидени обстоятелства той успява да го покаже няколко дни по-късно и реакциите не закъсняват – зрителите са във  възторг и видеото се споделя от десетки в рамките на минута.


 
Tака го забелязва и бранд мениджърът на „Пиринско“, която го показва на своя екип. Вдъхновени от коментарите на хората под видеото на Владислав, те решават единодушно да помогнат то да излезе извън социалните мрежи, дори извън границите на България. Това решение е продиктувано и от факта, че най-успешният български бранд за бира винаги е бил неразривно свързан с природата и с планината.
 
Избират една от най-авторитетните и престижни телевизии BBC да излъчи кадрите, изобразяващи величествените планини и неповторими гледки от България и по този начин се превръщат в първата наша компания, която  подкрепя и  популяризира в световен мащаб красотата на българската природа.

 
Видеото, дело на Владислав Терзийски бе излъчено на 10.09 в  ефира на най-гледаната световна телевизия.  Вие можете да го видите тук:

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?