Веси Бонева майстори авторски бижута

Пловдивчанката готви нов летен хит с известен български артист, чието име още пази в тайна

Пловдивската певица Веси Бонева има ново предизвикателство. Изпълнителката майстори авторски бижута от полимерна глина и мъниста. Засега Веси не е решила дали да превърне хобито си в бизнес и предпочита да подарява произведенията си на приятелки и близки. Талантливата брюнетка отдавна е изкушена от рисуването и фотографията. Освен това от тийнейджърка озвучава филми, като най-голямото предизвикателство бе работата <210> по световната кинолента "Замръзналото кралство".      

 

На първи линия в приоритетите на певицата си остава музиката. Наскоро пловдивчанката взриви Ютуб с новия си хит "Буратино". Метафоричната песен  е посветена на всички мъже, които обичат да послъгват половинките си, и естествено, все някога се сдобиват с носове като на Пинокио. За щастие Веси има верен и сериозен мъж до себе си, който я е грабнал именно с честността и добротата си.

 

Любимите места на Веси в Пловдив са Античният театър, "Капана", Цар-Симеоновата градина и Старият град. През лятото обаче красавицата живее в Бургас и обикаля по цялото Черноморие заради професионалните си ангажименти. 

 


Певицата подготвя нов летен хит с известен български артист, чието име още пази в тайна. Изпълнителката сподели за "Марица", че е много разстроена от новината за инцидента, в който загина водещата на легендарното детско предаване "Като лъвовете" Катя Касимова. Веси я познавала лично и има много хубави детски спомени от проекта, в който изгря талантът <210>.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?