Подай сигнал

Версиии за убийството на Антон и Николина в Пампорово

Пловдив

от Екип Марица 4071 прегледа 0

Конфликтът между Антон Бояджийски и Николина Попова е тлеел отдавна. Вероятно е имало сериозни разговори за раздяла между двамата. Предполага се, че е имало изневяра от страна на жената. Това е една от основните версии, по които се работи, пише Блиц.

Последните 2 години Антон е бил леко избухлив, нервен и често се е карал с жената, с която е живеел. Разпитват се близки и роднини. До момента няма категоричен отговор на въпроса "Защо Антон е разстрелял с 3 куршума любимата си?".

"Той е живеел с нея от около 5 години. Какво се е случило снощи на Пампорово и какво точно е възбудило скандалът, който е довел до двойната смърт, ще се установява тепърва", казаха криминалисти.

Входната врата на блока, където са живеели в Пловдив, продължава да стои затворена. През нея влизат и излизат само разплакани хора, вероятно близки на Антон и Николина, които категорично отказват да говорят.

Както Марица.бг съобщи двамата живеели на семейни начала. Жената била разведена, а мъжът останал вдовец преди години. Всеки от тях има по едно дете - момче и момиче, и двамата пълнолетни. Мъжът не е криминално проявен, нямало данни да е работил на постоянно място, занимавал се с музика. Жената започнала работа като банков служител в Пампорово с договор от два дни.

Коментари