Подай сигнал

Верижно меле на бул. "Васил Априлов" СНИМКИ

Транспортът в Пловдив

от Екип Марица 1405 прегледа 0

Поредната катастрофа на В. Априлов в блозост до IIро РПУ

Поредна катастрофа затрудни трафика тази вечер на бул. "Васил Априлов" в близост до Второ районно. По обновения централен булевард, осеян със светофари, дори и при малко дъжд катастрофите зачестяват.

"Голямо задръстване и хоп - поредните жертви на гениалното градоустройство, на грандиозните ремонти, на милиони похарчени за нищо?! Виновен, разбира се, е последният от веригата. И както обикновено актът е “несъобразени пътни условия”. Как да спориш с полицая?! Как да му обясняваш кой, как и защо е похарчил парите на данъкоплатеца, за да сътвори поредния капан за виновници, които се движат, без да се съобразяват с пътните условия!?

И, естествено, освен счупен автомобил ще плащаш от гражданската отговорност, нищо че преди това си си платил всички данъци и такси, но не да живееш в един град, в който паважът се сменя с асфалт, а улиците от по-широки стават по-тесни, светофарите стават повече и малоумни, а важните артерии се затварят една след друга, без на някой да му пука...". Това написа гневен читател на електронната поща на "Марица".

Верижно меле на бул. "Васил Априлов" СНИМКИ

Коментари