Венета Рангелова: В училище давах тон за всяка песен

Естрадната легенда от Пловдив Венета Рангелова помни първия си учебен ден и като плашещ, и като вълнуващ. След това, когато в класа <210>  трябвало да се запее песен,
учителите винаги настоявали: "Венета да даде тон!".  А съседите <210> в "Кючук Париж" <210> предвещавали кариера в киното заради безупречния вид и красивата прическа, с която майка <210> я изпращала на училище всеки ден. 

Певицата разказа как през първия учебен ден в часа по физическо било задължително всеки ученик да носи шорти, но като за пръв път учителят направил изключение и позволил на децата да играят с дрехите, с които са дошли. Венета обаче държала да е абсолютно изрядна и пратила баща си да <210> купи шорти. Нетърпелива за игрите, певицата свалила връхните си дрехи и останала по син памучен чорапогащник и тениска. Първокласничката се впуснала в играта на народна топка, като забравила за баща си. Когато той се появил обаче, Венета нахлула широките шорти с красиви бели кантове и отново се впуснала в приключенията със съучениците си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?