Венци Венц оставя Павел, вижте причината

Поп изпълнителят Венци Венц става шеф на малкия плаж на курортното селище Лозенец. Дуетната половинка на Павел се захвана с бизнес на морето и ще реди шезлонги и чадъри на пясъчната ивица пред бар „Хасиенда“.

Освен заниманията с плажа и комфорта на туристите, Венци ще носи отговорност и за музикалната програма на самия бар. Двамата със собственика на заведението – бизнесмена Димитър Тодоранов, са се разбрали тази година именно нашумелият певец да е отговорник за плейлистата на клуба, съобщи „ТелеграФ“.

Венци пък залага, че плажът му ще е нонстоп пълен, имайки предвид големия брой фенки, които в последно време спечелиха с Павел.

От друга страна, стана ясно, че й тази година Тодоранов заедно с община Царево ще проведат превърналия се в традиция „Арт Поток“. Той ще стартира на 20 юли и ще продължи 10 дни. Идеята е през този период да бъдат представени на туристи и жители на черноморските курорти интересни театрални постановки и събития, свързани с легендарни имена на българското кино и театър.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?