Венци ревна: Цяла нощ бях подложен на телефонен терор

Полицията проверява заплахи срещу сикаджията

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се направи на жертва като обяви, че не е мигнал през тази нощ. Причина за това обаче не било празнуване на победата над Ботев или пък обилна вечеря с рефера Ставров, а телефонен терор, на който е бил подложен от жълто-черни фенове. Той поясни, че хора от Ботев са дали неговия номер на феновете, както и тези на шефа на съдиите Йордан Сталев и на рефера на полуфинала за Купата на България Станислав Ставров.

„Много съм доволен, че полицията взе телефона ми и проверява всички заплахи срещу мен. През годините съм свикнал с обидите по стадионите, но сега цяла нощ съм подложен на тормоз. Някой от Ботев е дал номера ми на феновете и получавам обаждания. Дадени са телефонните номера на шефа на съдиите Йордан Сталев и на рефера от мача Станислав Ставров. Къщата на директора на Съдийската комисия е боядисана в жълто. Заплашват по телефона хората и техните деца. Полицията е записала нашите номера и прави поверки“, разкри босът на „белите“.

„От Пловдив на стадиона бяха дошли хора, които не се интересуваха от мача. Бяха с цел да се сбият. Дори след края на срещата, пътувайки към ул. „Граф Игнатиев“ видях как хора от две пловдивски коли се бият на улицата. Имаше задръстване, бяха слезли от автомобилите и се биеха помежду си. Който е гледал вчера срещата между Славия и Ботев е видял, че в нашата публика имаше стотици малки деца, а в сектора с гостите имаше озверяла тълпа, която хвърляше бомбички. Когато видяха сериозното полицейско присъствие малко се укротиха“, обяви Стефанов.

"Има изстъпления по стадионите, които граничат наистина с терор. Не може 1000-2000 души ултраси от цялата страна, правят си маршове и си правят побоища", коментира президентът на Славия. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Допринася ли Гребната за добро качество на живот и активен отдих в Пловдив?