Важно разкритие около инцидента с Шумахер

Видеозапис от ужасяващия ски инцидент, който промени напълно живота на легендарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер, бе предаден на неговата съпруга Корина.

Видеото, заснето точно преди 5 години в курорта Мерибел, е от камерата, закрепена върху каската на седемкратния световен шампион от Формула 1. То би трябвало да разкрива всички детайли за случилото се.

Пет години по-късно съпругата на германеца получи материала. В него е запечатан ужасяващият инцидент с легендарния пилот от Формула 1, случил се по време на ски в Алпите. Тогава Шумахер загуби контрол над ските си. В опита си да ги овладее, той минава през камък, изскочил над снега, падна и удря главата си в друга скала. След падането той изпадна в кома и получи множество контузии, както и сериозно мозъчно увреждане, припомня немският вестник Bild, който сега съобщава важната нова информация.

Записът от камерата на легендата бе иззет от полицията в деня на трагедията, случила се на 29 декември 2013 г. във Френските Алпи. Сега властите са го предали на Корина Шумахер.

Възстановителният процес за седемкратния световен шампион от Формула 1 продължава и днес в къщата му край брега на Женевското езеро, където бе преместен през септември 2014 година.

Оттогава здравословното състояние на Шумахер се пази в пълна тайна. От време на време обаче, се появяват оскъдни информации, а феновете му продължават да се надяват, че един ден отново ще го видят.

„Всички знаем, че аз просто не мога и не искам да разкривам нищо за здравословното му състояние, защото трябва да уважаваме желанието на семейството му. За съжаление, това е единственият начин. Няма друг. Но искаме да продължаваме да защитаваме интересите му“, казва мениджърката на Шуми — Забине Кам.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?