ВАР отмени 3 гола на Бразилия за 0:0 с Венецуела

Бразилия се спъна в непретенциозния тим на Венецуеал, завършвайки 0:0 във втория си мач от Копа Америка.  Селесао вкараха три гола в двубоя, но нито един от тях не бе зачетен след намесата на системата ВАР.

В първата си среща бразилците нямаха проблеми и спечелиха с 3:0 над Боливия, докато Венецуела удържа 0:0 срещу Перу. В другия мач от групата, игран тази нощ Перу стигна до 3:1 срещу Боливия, като навакса изоставане в резултата. Така в класирането преди третите мачове Бразилия и Перу са на върха с по 4 точки, докато Венецуела има 2, а Боливия е без спечелена точка до момента.


Срещата в Баия започна с масиран натиск на бразилците, водени от селекционера Тите. Първата възможност дойде пред Нерес, който в 15-ата минута пропусна да открие резултата. Натискът на "Селесао" продължи. В 39-ата минута Роберто Фирмино отбеляза, но попадението беше отменено заради нарушение в атака. 

На почивката Тите пусна в игра Габриел Жезус на мястото на Ришарлисон, засилвайки нападателната мощ. В 50-ата минута се откри възможност пред Филипе Коутиньо, но той не успя да се възползва. Шест минути по-късно грешка в отбраната на Венецуела позволи на Жезус да стреля, но встрани от целта. 

В 60-ата минута Габриел Жезус се разписа след подаване на Фирмино. ВАР обаче отчете засада на нападателя на Манчестър Сити и попадението беше отменено. 

По-късно Жезус имаше претенции за дузпа, но такава не беше отсъдена.


В 87-ата минута Бразилия стигна до трети гол, но радостта на Филипе Коутиньо отново се оказа прибързана. Пак се стигна до намесата на системата ВАР и съдията Хулио Баскунян отмени и този гол. Причината беше игра с ръка на Роберто Фирмино преди Коутиньо да прати топката в мрежата. В добавеното време Коутиньо и Фернандиньо направиха пропуски и срещата приключи 0:0. 

БРАЗИЛИЯ - ВЕНЕЦУЕЛА 0:0


БРАЗИЛИЯ: 1.Aлисон, 13.Дани Алвеш, 6.Филипе Луис, 2.Тиаго Силва, 4.Маркиньос, 11.Филипе Коутиньо, 5.Каземиро    (57   11.Фернандиньо), 8.Артур, 20.Роберто Фирмино, 21.Ришарлисон (46   9.Габриел Жезус), 7.Давид Нерес (72   19.Евертон)
Селекционер: Тите


ВЕНЕЦУЕЛА: 1.Улкер Фаринес, 16.Роберто Росалес, 2.Микел Вилянуева, 3.Йордан Ернандо Осорио, 20.Роналд Ернандес, 8.Томас Ринкон, 15.Мурило  , 5.Жуниор Морено, 6.Янхел Ерера (66   18.Йеферсон Сотелдо), 23.Хосе Рондон (85   17.Жозеф Мартинес), 7.Дарвин Мачис (76   19.Аркимедес Фигуера  )
Селекционер: Рафаел Дудамел 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
намръщенЪ

намръщенЪ

19.06.2019 | 12:15

Виновен е Николас Мадуро! :)

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?