Вальо Черпоков разходи внучето из Пловдив

Кметът на село Забърдо Валентин Черпоков разходи внучето си в Пловдив. Малчуганът, носещ неговото име, се чувстваше много добре в компанията на дядо си. 

До пешеходния мост Черпоков се видя с народната изпълнителка Росица Пейчева, която също се порадва на малкия Вальо. Тя дори му изпя народна песен, която много се хареса на мъника.

Валентинчо вече е на 9 месеца и е син на малката щерка на Черпоков - Здравка. Голямата му дъщеря Росица е председател на Общинския съвет в Чепеларе, като е най-младата дама в България, заемаща този пост. 



Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
брей!

брей!

12.06.2019 | 15:31

Голяма новина, няма що!

Отговори
3 0
Кирил Коцев

Кирил Коцев

12.06.2019 | 05:56

Докога весник Марица ще обслужва интересите на хората който са за затвор.Този рекетьор деребейства 25 години в Забърдо.Кани разни велможи който му обслужва бандитските интересите.Чак си позволи да забранява на кметицата на Смолян да стъпвала в Забърдо.Обявисе за второ човек в държавата защото го ПАЗИЛ ЦветанЦветанов и Пловдивските велможи.От къде са му парите за постоянните софри и нства"на който кани цели оркестри да му свирят и певци пеят.Ценко Чоков е цвете пред този бандит облечен с власт.КОЛКО ДЕЛА И ПРЕПИСКИ ИМА СРЕЩУ ТОЗИ ДЕРИБЕЙ ? ЗУЛУМИ БОЛ ОТ НЕГО.Но корупцията явно го пази.

Отговори
10 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?