Подай сигнал

Валери Симеонов: Славчо е най-добрият, но нямаме решение

Пловдив

от Валентина Йеремиева 1123 прегледа 0

Славчо Атанасов е от  най-добрите кандидатури в цяла България, но засега няма решение на Политическия съвет.

Това  заяви за "Марица" Валери Сименов, лидер на НФСБ, съпредседател на "Обединени патриоти" и депутат. Повод за това беше новината, оповестена  от народния представител Александър Сиди, че ВМРО предлага Славчо Атанасов от НФСБ за кмет на Пловдив.

„Все още нямаме официални номинации. Естествено е, че кандидатурата на Славчо Атанасов е много добра и който иска да преговаря, да заповяда. Но такъв разговор на ниво „Обединени патриоти” не е воден”, коментира лаконично Симеонов.

Той обаче допълни, че е редно НФСБ и ВМРО да участват заедно в местните избори.

 

Коментари


Сега е момента Валерката СКАТ-аджията да яхне Пловдив! На последните избори двеста души гласуваха за НФСБ в града, а ей го гласи се даже да има кмет във втория по-големина град в България. Бургазлии го изритаха, а той завладява Пловдив! Голям срам майни!

Ако Тотев НЕ се беше оттеглил нямаше кой да го бие! А Бат Бойко още веднъж след 2007 май ще подари града на някой с психични проблеми и ще си яде гъза още 4 години също както тогава! А иначе и в ГЕРБ и във ВМРО предателите са на мода! Напълно е възможно да видим в битка за Пловдив двамата най-самовлюбени и най-некадърни кандидати, предали своите партии по най-гнусен начин.

Ха-ха-ха! Валерката се подиграва с ВМРО-то, абе направо ги подритва, а те милите се слагат на предателя Славчо, като най-еФтини к.....и.! Боже колко мъка има на тоя свят Боже!

Браво Валери.Едно мъдро решение.Дръж се за Славчо.

Най - добрия е - ние от Тракия - ще го посрещнем с хляб и сол - айде дано - изпренадеяхме се -и добре дошъл кмете на Пловдив .

Не вярвах , че Симеонов е такъв балък и наивник.

най-правилното решение да е обща кандидатура на всички патриоти.пак ще ги извлачи с мажоритарния си вот

Ами кой друг бе Валери