В "Западен" издигнаха Здравко Димитров за кмет на Пловдив

Областният управител Здравко Димитров спечели най-много гласове по време на номинациите за кмет на Пловдив в партийната структура на ГЕРБ в район "Западен". За Димитров гласуваха 59 негови съпартийци от общо 72, присъствали на събранието.

Общо 7 кандидати за градоначалник бяха номинирани.

Действащият кмет Иван Тотев  беше подкрепен от 41 активисти по предложение на кмета на район "Западен" Димитър Колев. Номинацията беше опонирана от залата с напомняне, че Тотев е дал самоотвод и не желае да участва в състезанието за трети мандат.

За Димитър Колев гласуваха 48 негови съпартийци, а за кмета на район "Централен" Георги Стаменов - 15.

Заместник-кметицата на район "Западен" Нонка Симеонова предложи кметът на район "Тракия" Костадин Димитров за градоначалник. Подкрепиха го 27 членове на ГЕРБ.

За Стефан Шилев - директор на РИОСВ, гласуваха само 9.

Бившият шеф на Областно пътно управление Петър Попов издигна кандидатурата на Радослава Ташкова, която е шеф на общинските съветници от ГЕРБ, за кмет на Пловдив. Тя събра едва 12 гласа.

Петър Попов гласува против номинацията си, както направи предишната вечер и неговият колега от ГЕРБ Костадин Язов на събранието в район "Южен".

Димитър Колев, който е кмет на район "Западен", получи най-много номинации за същия пост. За Общинския съвет най-силна подкрепа имаше сегашният съветник и шеф на партийната структура на ГЕРБ в район "Западен" Ясен Михайлов.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
14 коментара
wv

wv

25.07.2019 | 15:20

Ей Илиян Маз_ия на предна линия с тази ехидна усмивчица, как само е загладил косъма в Голяма община, неговата изгора от р-н Тракия Жени Кл_на пък я лансират за район кмет, ако случайно сегашния кмет на района Коцето Карате__та получи картбланш за голям кмет!

Отговори
1 0
vvv

vvv

25.07.2019 | 08:39

Майнатаун, запомни, че лично ББ спусна 2015 г. за кмет Зико, защото Славчо щеше да размаже маминия още на първи тур. Здравко Димитров обра целият отрицателен вот, за да спаси Тотев. Това го знаят всички пловдивчани и всички подмолни герберчета. Така че, Тотев трябва да му целува кракат на Зико, защото той го спаси. И всички членове, които бяха отстранени по един или друг начин от маминия боклук, работеха в името на Здравко, т.е. за ГЕРБ. Това беше волята на Премиера! А колкото до теб, ти си една издънка и много ясно се досещам коя отрепка си.

Отговори
5 0
Адвокат

Адвокат

25.07.2019 | 08:31

Егати грозната гледка! Егати срамните снимки! Зико се разположил най-отпред, като дерибей, макар че в йерархията на партията в "Западен" е обикновен член, а кмета и шеф на района Колев стои прав и обикаля из залата като разсилен. От Марица доста услужливо са наредили умилителни снимки как любимеца на Борисов се здрависва с "редови гербаджии", които вярно и благосклонно му се усмихват! Мили родни картинки. Също, както "другарят Янко" поздравява партизани на 09.09.1944. Ха-ха-ха-ха-ха-ха!

Отговори
0 3
Славчо от НФСБ за Валери Симеонов

Славчо от НФСБ за Валери Симеонов

25.07.2019 | 08:23

Щом Бат Бойко е казал, той ще е! Само дето на изборите гербаджиите ще гласуват за него с "отвращение", само да не е фъфляка Славчо. А после се свиква.....

Отговори
1 1
Майнатаун

Майнатаун

25.07.2019 | 08:08

Масата започва да се нагажда! Смешно и тъжно! От половин година е ясно как Борисов тика напред учителя по физическо Здравко и за редовия Гербаджия това е вече ясен знак за кой да гласува. А и все пак Здравко беше районен кмет на Западен ця-я-я-ял еди мандат преди десет години и това им помага в полягането. Тези, които обаче през последните осем години носеха отговорността на постовете си и отговаряха за всички кампании ясно показват, че не го искат защото той игра през всичките тези години против ГЕРБ, а по време избори се правеше на разсеян. Всичките помнят как преди 4 години той игра вече директно срещу своята си партия, ставайки кандидат кмет на Реформаторите, които в същото време пилеха нервите на Борисов в правителството. И не само това, ами и на балотажа гласуваха за Славчо и против Тотев и това наклони везните така, че за малко заради Здравковите психични проблеми ГЕРБ да загуби местните избори. Всичко започна преди десет години когато след оставката на ген. Кюмюрджиев членовете на ГЕРБ избраха Тотев за шеф на партията, което смъртно обиди самовлюбените Здравко Димитров и Здравка /Дани/ Каназирева. Тогава Каназирева даже демонстративно напусна и си направи партия напук на ГЕРБ и винаги гласува срещу тях. За разлика от нея адаша и, разбирайки че е напълно лишен от подобен капацитет си остана член, но пък през цялото време овоняваше атмосферата, а и доста отдавна се разбра, че е ходил редовно до лидера в Банкя да плюе и маже срещу "своите", посочвайки с пръст "врагът с партиен билет". Така или иначе се разбра че зад неговото антигерб "геройство" преди 4 години е стоял самият Борисов, защото вместо да го изгони от партията както искаха майните Бойко го тури за Областен управител. Така или иначе без да знаят че в подмолната игра принос има и лидерът, неинформираните членове на Партията му и самият Тотев взеха, че победиха. А бе странна работа откъдето и да го погледнеш, че даже и срамна.

Отговори
2 3
jlo

jlo

25.07.2019 | 07:07

Всички тези мазни човечета от Западен, са били винаги против Здравко Димитров, начело с Ясен Михайлов, Димитър Колев, Ангел Славов, Петър Попов, Дамян Петров, Нонка Симеонова, Димитър и Любка Генчеви, Илиян Иванов и цялото обкръжение около тях. Изненадан съм, но понеже ги познавам до болка всички тези плазмодии, какви ги вършеха, как унищожиха сума ти свестни хора от Западен, какви интриги и подмолни игри правеха и сега как се подмазват и се правят на умрели лисици пред Зико.... Дано той да не им повярва, да си има едно на ум, защото това не са правилните хора с които той трябва да работи. Зико, предупреждавам те, прави си изводите и внимавай с тези хора. Пожелавам ти успех!

Отговори
7 1
Ставри Тодоров

Ставри Тодоров

24.07.2019 | 22:11

Здравко Димитров е най-достойният пловдивчанин за поста.Друго всичко е тотьова пасмина която трябва да се измете от тоя нашия град.

Отговори
13 7
кмета

кмета

24.07.2019 | 21:28

Аз предлагам за кмет бай Хой от Виетнам.

Отговори
5 2
 ЛЗ

ЛЗ

24.07.2019 | 21:09

АКО ЩЕ Е ЗА ТОЯ , ПО ДОБРЕ БСП!!!

Отговори
14 11
Ужас

Ужас

24.07.2019 | 21:03

Този мазен, дебел дедьок що не се завре някъде. Изглежда гнусно, а и това си е външен израз и на характера му

Отговори
9 12

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?