В крайна бедност ли живее синът на Илия Павлов? СНИМКИ

Много потребители на социалните мрежи си зададоха въпроса в крайна бедност ли живее синът на Илия Павлов, след като видяха негови снимки от последните дни.

Оказва се, че Илия Павлов-младши се забавлява в предимно мъжка компания на фестивала Коачела в Калифорния. Той се провежда в пустинята на американския щат от 1999 година насам и събира едни от най-големите музикални звезди. Павлов ща слуша AC/DC, Давид Гета, Дрейк и като повечето участници ще спи на палатка, разпъната върху пясъка, пише HotNews.bg.

Легендарното музикално събитие е вдъхновено от фестивала в Уудсток и иска да възроди идеите на хипи движението. Затова баровецът Павлов, който иначе кара скъпи коли и отсяда в най-луксозните хотели в световните курорти, ще трябва да прекара две нощи в спален чувал. Откакто се раздели с приятелката си, Илия Павлов се забавлява само с мъже.

Наскоро той кара ски, пак без дама до себе си. Тази година сред гостите на Коачела са знаменитости като Кайли Дженър, Кендъл Дженър, Джиджи Хадид, Селена Гомес. Според организаторите тази година се очакват около 1 милион гости и участници в пустинното градче.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Руми Димчева

Руми Димчева

19.04.2019 | 18:29

Еееее, стига вече сте ни НАТРАПВАЛИ, УМРЕЛИТЕ МУТРИ, А СЕГА И СЕЦАТА ИМ! Стигааааа, дееее!!!!....

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?