В хипермаркета младеж скри шише уиски под тениската

19-годишен младеж беше спипан с бутилка уиски, която опитал да задигне от магазин на бул. "Македония". В сряда по обяд в търговска верига в квартала охраната на хипермаркета хванала момчето след касова зона със скритата бутилка алкохол за около 70 лева. С полицейска заповед крадецът е задържан за едно денонощие в Първо РУ. Допълнителна справка показала, че младият пловдивчанин е известен на служителите на реда за подобно посегателство, съобщиха от полицията.  

Още три сигнала за кражби - от апартамент и два фирмени обекта, са били получени същия ден в Трето РУ в Пловдив. Към 6.30 часа било съобщено, че от офис на ул. „Стефан и Обрейко Обрейкови“ са задигнати над 100 лева. Липсата на подобна сума била установена близо три часа по-късно и от пункт за спортни залагания в района. Около 16 часа пък 24-годишен пловдивчанин се оплакал, че през незаключена тераса от жилището му били откраднати 700 лева и два лаптопа. 

На сигнали за кражби са се отзовали и служители от РУ - Труд. 37-годишен жител на селото обяснил пред разследващите, че след разбиване на прозорец от къщата му били изнесени плазмен телевизор, компютър и 15 кг захар. Междувременно сутринта магазин в Манолско Конаре бил заварен с взломена врата и откраднати 400 лева и лотарийни билети на стойност 1500 лева.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?