В Ботев удрят на камък за халф на Етър, харесаха вратар

Един от най-атрактивните играчи – Велко Батрович, коментира темата за евентуален трансфер в Ботев (Пд). Оттам се надяваха да го привлекат като свободен агент.

„Това няма как да стане, защото аз преподписах с Етър за още един сезон и оставам чак до лятото на 2020 г. Както казах, чувствам се отлично във Beлико Търново, макар че ако дойде някоя хубава оферта, от която да сме доволни всички, не е изключено. Засега първата ни задача е да отстраним Локо (Пд) и да атакуваме финал за купата“, коментира Батрович.

Междувременно запознати твърдят, че задаващата се вратарска криза в Ботев това лято е накарала скаутите на клуба здраво да поработят. Договорите на Иван Чворович и Даниел Кайзер изтичат. Първият със сигурност напуска тима, а Кайзер отказва да преподпише контракт с Ботев при сегашните условия.

По тази причина в Ботев са набелязали за трансфер през лятото вратаря на Витоша Бистрица Християн Василев. Младокът, който е син на бившия вратар на ЦСКА и Шумен Илиян Василев, е един от най-котираните играчи с потенциал, които нахлузват ръкавиците в Първа лига.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?