В Антарктида откриха нещо, което шокира целия свят ВИДЕО

В Антарктида бе направено ново откритие, което буквално шокира експертите по цял свят. На картите на Google е открит неразбираем обект, който изключително много наподобява „Сфинкса на Марс”, става ясно от публикация в Туитър, пише Блиц.
 
Виртуалният специалист Kabamur е качил снимка на снега, на чийто фон се прокрадва тайнствено „лице”. Интернет потребителите смятат, че това е старинен артефакт, който с времето е променил външния си вид. Според някои под находката може да има тунели, които крият всички тайни на древните цивилизации.

 
Струва си да се отбележи, че конспираторите знаят за съществуването на странното „лице” на Марс опреди 50-ина години. Информацията се разпространи бързо, след като снимките, направени от американската станция „Викинг 1”, бяха разпространени в публичното пространство.

След известно време от НАСА предоставиха други снимки с доста по-добро качество. На тях сфинксът липсваше, но любителите на конспиративните теории бяха убедени в съществуването му. И до ден-днешен те говорят, че в областта Кидония на Марс има пирамиди и сфинксове.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Корки Бучек

Корки Бучек

26.08.2019 | 07:28

Лице на намръщена маймуна-това се вижда...Тоз Бойко и белите мечки за резил стори,брей!...Една обществена поръчка не може да стане като хората- поръчваш свинкс ,излиза шимпанзе...

Отговори
0 0
ИЦО

ИЦО

25.08.2019 | 17:44

Няма нищо необичайно търсят сензация

Отговори
0 0
Стан

Стан

25.08.2019 | 16:08

Все още статиите се пишат от интелектуални инвалиди! В клипа се говори за Арктика, а не за Антарктида както са написали в заглавието!!! Явно не правят разлика!!

Отговори
4 1
НА ПЛАЖА

НА ПЛАЖА

25.08.2019 | 11:13

Направо се вцепених..... и веднага го местя!

Отговори
4 2
Бондьо Бондев

Бондьо Бондев

24.08.2019 | 14:04

Не е вярно, не е целия свят. Мен не ме е шокирало. Сега ще се наложи да ви съдя за разпространение на невярна информация.

Отговори
25 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?