Подай сигнал

В 19 часа тази вечер спира сайтът на Райънеър

Бизнес зона

от Екип Марица 3575 прегледа 0

Сайтът на авиокомпанията няма да работи 12 часа

В 19 часа тази вечер авиокомпанията Райънеър спира за 12 часа онлайн резервациите на билети и чекирането, за да обнови сайта и мобилното си приложение. Те няма да може да се използват до 7 часа сутринта в четвъртък, 8 ноември.

Клиентите трябва да се регистрират онлайн преди или след посочения 12-часов период. Тогава няма да може да се правят нови резервации, да се променят дати, имена и маршрути на вече закупени билети, както и да се прави преглед на съществуваща резервация.

Райънеър отбелязва, че управлява най-големия сайт за пътувания в Европа, който всекидневно е посещаван от около 1,5 милиона души. Политиката на нискотарифната ирландска компания е да таксува с допълнителни 55 британски лири пътниците, които трябва да се чекират на летището.

Авиокомпанията отчете повишение на трафика с 11 процента за октомври, когато е превозила 13,1 милиона пътници. През октомври Райънеър трябваше да отмени около 300 полета заради стачка на товарачите на летище Завентем в Брюксел, лошото време и недостига на диспечери във Великобритания, Германия и Франция.

Коментари