Ужасяващо! Известен водещ в bTV преживя смразяващ ад

Екранният партньор на водещата на вечерните новини на Би Ти Ви Лиляна Боянова – Иван Георгиев, е от онези млади българи, които са били в чужбина, но въпреки това предпочитат да се завърнат у нас.

Като студент заминал на бригада в САЩ и Филаделфия се превърнала в негова доброволна казарма. В Америка Георгиев работел в супермаркет, като отговарял за мразовитите складове на магазина.

В продължение на 4 месеца работил от полунощ до четири часа сутринта на температура от 0 до -40 градуса, като пренареждал ледения асортимент от замразени продукти. И тъй като мразовитият апокалипсис му бил недостатъчен, водещият си намерил допълнително работа в другия край на града, писа „Галерия“.

Там поне бил на топло – миел чинии и се научил да меси хляб. На следващата година Иван заминал на бригада в мечтания за него Ню Йорк. На устието на река Хъдсън продавал закуски и напитки.
 

 
 
 
 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Смразяващата

Смразяващата

19.07.2019 | 17:50

А бе вие по посредствени не може и да бъдете. Ужасяващо.....

Отговори
7 0
Досадни сте

Досадни сте

19.07.2019 | 15:55

Както винаги "смразяващи" заглавия в "ужасно" тъпа медия с "адски известния" екип малоумници!!!!!

Отговори
9 1
цццц

цццц

19.07.2019 | 15:09

смразяваща простотия ви гони вас от екип марица.няма по просташки заглавия от вашите.или преписвате като гламави от разни жълти сатове или пишете някакви бомбастични заглавия нямащи нищо общо с тема на статията.иначе сте водеща медия.ама по простотии

Отговори
14 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?