Ужасна новина за Годжи и балерините на Слави!

Продуцентската компания „Седем осми“ ще продължи да съществува и след края на „Шоуто на Слави“, твърди „България Днес“ позовавайки се на сигурни източници.

Това означава, че екипът на Дългия ще продължи да получава заплати и след 31 юли. Поне за известно време. Трифонов е поел обещание да продуцира няколко песни на Борис Солтарийски и Гъмзата. Въпреки обещанията, голяма част от екипа са притеснени, защото са наясно, че в един момент ще трябва да си търсят нова работа.

Какъвто и проект да захване Дългия, плътно до него със сигурност ще остане Евгени Димитров. Маестрото фигурира и в съвета на директорите на „Седем осми“ и е дясна ръка на Слави не само в музикалните проекти. Според близки до шоуто Борис Солтарийски, Годжи и Краси Радков ще основат своя фирма и ще се изхранват от участия по дискотеки и частни партита. Изолиран от групата е Гъмзата, за когото не се знае какво ще прави.

Едно е сигурно, краят на шоуто ще изпрати балерините от балета „Магаданс“ в пенсия. Това е балет създаден специално за шоуто, те не поемат други ангажименти. Освен това голяма част от тях са вече майки, сред които жените на Гъмзата и Маестрото. Останалите момичета също са семейни и обмислят да се посветят на майчинството.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
жълтата гостенка

жълтата гостенка

12.05.2019 | 00:05

Стига пишете глупости,само да обърквате хората! Когато стане ясно,ще се разбере!

Отговори
5 1
Илиян

Илиян

11.05.2019 | 20:00

Защо бе Славчо се оттегляш?

Отговори
6 1
Атанаска Иванова

Атанаска Иванова

11.05.2019 | 19:39

???????

Отговори
1 1
Мери

Мери

11.05.2019 | 19:17

Не знам Слави, ужасно съжалявам , че напускаш Бента....

Отговори
2 3
Маричанин

Маричанин

11.05.2019 | 15:43

Нищо ужасно не видях в новината, освен ужасно подвеждащия стил на заглавията ви. Не ви прави чест...

Отговори
17 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?