Ужасна драма разтърси кака Лара

Бащата на бившата телевизионна водеща Лара Златарева, известна като кака Лара, преживял инсулт. Известната му дъщеря не спира да се моли за бързото му възстановяване и търси подкрепа в социалната мрежа Фейсбук. Именно там тя благодари на екипа на Бърза помощ за бързата намеса и разкри какво се е случило с баща й, който е актьор в Младежкия театър „Николай Бинев“, уточнява в. Телеграф.

„Моят Иван Златарев, който съвсем скоро гледах прекрасен на сцената… и който – няма да изненада никого, че макар и мой баща, и в навечерието на своя 80-годишен юбилей ще си остане едно непослушно момче. И това момче реши да ни… събере, но не на театър… Изпреварихме инсулта! Победихме го! В момента е сред прекрасен екип на III-та градска. Стискам палци!“, написа кака Лара.

За момента не е ясно какво е състоянието на татко й, тъй като няколко часа по-късно Лара написа: „Ванка, обичам те! Не може да се предадеш преди втора премиера Иван Златарев, мястото ти е на сцената, а не „при сестрите“…“. С тези думи, Лара изрази болката си по болестта на татко си, а нейни приятели не спират да й желаят успешна развръзка и кураж.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?