Подай сигнал

Ужас в Nova: Аделина Радева на косъм от най-лошото!

Лайфстайл

от Екип Марица 60190 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Аделина Радева без малко да умре, след като се сблъска с погазването на закона от страна на поредния нарушител зад волана. Телевизионната водеща се размина с най-лошото.
Стресова ситуация изплашила Аделина Радева в центъра на столицата. Уплахата на Ади се оказала толкова голяма, че за миг си помислила, че идва най-лошото.Софийски джигит едва не прегазил крака на тв водещата, а после се изпарил с мръсна газ. Инцидентът, който за малко не коствал сериозна травма на журналистката, се разиграл насред пешеходна пътека, на която тя пресичала съвсем регламентирано и по правилата на движението по пътищата.


„От едната страна колата спря и дори ми направи жест да мина, а от другата страна шофьорът, който имаше чудесна видимост, реши да не спре и аз трябваше за секунди да се препарирам на средата на пешеходната пътека, за да не ме сгази“, обяснява тв звездата, писа „Ретро“.


Водещата на „Здравей, България“ няма личен автомобил и не шофира и обичайно се придвижва до работното си място или пеш, или с градския транспорт. До сградата на Нова телевизия Аделина ползва най-често удобството на метрото, а когато приключи работа, се прибира вкъщи отново с градския транспорт.

Коментари


Сама си е виновна. Минала е на червено.

I togava tija sinkovci malko shte si pomisljat na peshehodna payeka dali da badat dzigiti

Загинаха деца,за Бога... Това ли ви е най-голямата новина... Поредната,Аделина намкоя си,за която да се тревожим....

Писна ми от коментарите Ви за водещите по Нова .Никой не се интересува от тях . Престанете да си създавате интереси.Така рейтинга Ви пада още повече.Вече не Ви чета поради тази причина.

На такива гадове не трябва да се дават шофьорски книжки ,а като ги получат да им се отнемат и направо в затвора!!! И на мен ми се е случвало същото нещо,тези шофьори са ненормални гадини!!

Карат я със служебен автомобил и с нагло поведение на пътя!така че,по скоро тя е можело да прегази пешеходка

Нова тв- КЪЩАТА НА УЖАСИТЕ!

Айде, айде! Втори живот?

"съвсем регламентирано и по правилата на движението по пътищата" - законът за движение по пътищата гласи, че пешеходецът трябва да сигнализира с вдигната нагоре ръка за намерението му да пресече.... Едва ли го е направила, като цяло никой не го прави, а вие пишете лъжи...

Говорила е по телефона защото това е по важно ,а не да се огледа.След като шофьора е подал знак да мине ,защо не го е направила?

И пешеходците не се оглеждат на ляво и дясно.Просто пресичат дори говорят по телефон Със слушалки на ушите.Ади е видяла всичкото кто резултат.Неграмотност.Ужас.