Управлявай уредите у дома или на път, през телефона или таблета си!

Направи дома си умен от Вето - Smart  домакински уреди

Живеем в модерен и иновативен свят, в който ежедневно навлизат нови разработки с цел подобряване качеството ни на живот. От няколко години вече освен за умни градове се говори и работи за умни домове.

Smart Home концепциите внедряват новите дигитални технологии  в домакинските електроуреди с цел автоматизация на домакинството.

Smart устройства и уреди комуникират помежду си.

Всеки който има смартфон и си е осигурил умни домакински уреди, може да ги управлява отвсякъде безплатно. Това става благодарение на Home Connect App. Верига магазини Вето - уреди за вграждане Ви предоставя възможност да се възползвате от най-новите технологии при домакинските електроуреди във Вашия дом.

Чрез безплатното приложение Home Connect може много лесно да контролирате от всяко място (с достъп до интернет) Вашата печка, фурна, съдомиялна,  аспиратор, дори и хладилника. Включвате и изключвате Вашите уреди, избирате програми, нагласяте таймер, преминавате към еco mode и други. В допълнение на това се радвате на редица услуги, като богата колекция от рецепти, информация за качествата и съхранението на хранителни продукти, съвети за правилна грижа за прането и много други.

Предлаганите от Вето Smart домакински уреди (марка Bosch и други), ще превърнат дома Ви в модерно и безопасно място на високо технологично равнище.

Home Connect ще намали разходите Ви за електроенергия!

Освен това ще улесни контрола на домакинските Ви Smart уреди и ще повиши сигурността им. Mодерно и екологично.

В магазините на Вето - уреди за вграждане може да получите безплатни консултации за възможностите на Home Connect и  за предлаганите Smart домакински уреди. Home Connect представяне

 

 

„Трябва винаги да сме в крак с новите технологии. Постоянно проучваме, иновираме и предлагаме нови и нови разработки и дигитални възможности. Нашите клиенти са модерни и умни хора и ние винаги се стремим да им предложим актуални, високотехнологични, Smart решения (уреди)“ – споделиха от магазини Вето

Може да разгледате тук или в магазините ни на адрес:

Пловдив, жк.”Тракия”, бул. “Освобождение” № 39, маг. 1,
телефон: 0889/ 151-013

Бургас, жк.Лазур, бл.153, срещу "Пантеона"
телефон: 0885/ 107-682

Варна, бул. Цар Освободител 263А, телефон: 052/ 562-436

Варна, ул. Битоля 6, телефон: 052 / 614-132

 

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?