УЕФА казва за Лаута на 20 юли

УЕФА ще се произнесе дали стадион „Локомотив“ в Пловдив ще може да приеме мачове от квалификациите на Лига Европа на 20 юли (събота). Това е последният срок, който централата е дала на черно-белите, за да покрият всички предписания. Както е известно, като носител на Купата на България Локо започва от втория предварителен кръг за ЛЕ. В него пловдивчани срещат победителя от двойката Радниек Биелина (Босна и Херцеговина) и Спартак Търнава (Словакия).
Мачовете са на 25 юли и 1 август. Вероятността Локомотив да приеме съперника на Лаута е много голяма. Президентът Христо Крушарски и Община Пловдив инвестираха необходимите средста и до голяма степен предписанията от пратеника на УЕФА за изпълнени. Поставени бяха нови 2120 седалки по трибуните - 660 на  "Бесика" и 1460 на "Спортклуб". Цялостният капацитет на стадиона ще нарасне до 8200 места. По стадиона се извършват още куп дейности, като повечето са във вътрешността на съоръжението и по козирката.

Локо подновява тренировки утре следобед. Заниманията вече ще са насочени единствено и само към подготовката за финала за Суперкупата с Лудогорец на 3 юли на „Васил Левски“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
лайномотив

лайномотив

27.06.2019 | 09:26

толкова пари за 30-40 циганина на стадиона и един мач от уефа...

Отговори
2 12

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?