Подай сигнал

Учителка налага ученик с кош за боклук ВИДЕО

"Не приемаме, че само учителката има вина, тя е била обект на провокация", каза директорката на училището

България

от Марица вест. 754 прегледа 0

Учителка налага ученик с кош за боклук ВИДЕО

Зрител на NOVA изпрати в рубриката „Моята новина” клип, на който се вижда как учителка от ПГ по туризъм и хранителни технологии „Никола Димов” в град Пирдоп удря ученици с кошчето за боклук по време на час.

„Разбира се, това е абсолютно еднократен случай. Няма подобен друг инцидент в училището, случва се за първи път. След проверка установихме една неадекватна реакция на педагога да се справи със създадена ситуация в класната стая. След проучване стана ясно, че е резултат от ученическа провокация, което не е видно от клипчето поради неговата краткост и това малко изкривява обективната ситуация”. Това коментира Павлина Ценова, директор ПГ по туризъм и хранителни технологии „Никола Димов”.

По думите й учителката все още е в процедура по уточняване на казуса. „Предприети са мерки. Тя има право на личен избор да напусне, но това ще бъде един доброволен акт и нейно лично решение”, каза още тя.

„Колежката няма никакво право да проявява подобни форми на неадекватност. Не приемаме, че само учителката има вина, тя е била обект на провокация”, коментира Ценова.

Коментари


Така се прави.Само бой по тия лигави лайнарчета,дето си мислят че всичко се върти около тях. И глоби за родителите!

Жалко,че кошчето е празно.Този "Красавец",заслужава много повече.Учителката не е длъжна да гледа и слуша този"ученик"как се прави на маймуна.Нейното задължение е да преподава знания,на този празноглавец.Нито ще го утрепе нито нищо по начина по който е постъпила.Такива екземпляри нямат място в такива училища.