Убийствата ще зачестят със спирането на европарите

Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се стреми да постави граница на очевидността на престъплението.

Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради това убийствата за преразпределяне на зони на влияние ще зачестят.

Това каза проф. д-р Николай Радулов в студиото телевизия "България он ер", цитиран от dnes.dir.bg. Бившият главен секретар на МВР коментира и поредното покушение, този път срещу бизнесмена Юлиян Мирчев - Видрата.

Видрата бе прострелян пред блока, в който живее във Велико Търново на 16 януари, малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без опасност за живота. Той е известен сред криминалния контингент в града.

Според Радулов версиите на МВР за покушението са няколко, а при разследването на такова престъпление полицаите трябва да стигнат дори до 20-30 и после да започнат да ги отсяват.

Ако питате МВР, те знаят кой е убиецът, но просто го следят. Замисляли ли сте се колко от известните бандити са ктитори на църкви - особено около Благоевград? Престъпниците започват да се замислят - "ами ако има Господ", отбеляза още професорът.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?