Подай сигнал

Уби конкуренцията! Халваджиян пуска хитово шоу по NOVA

Лайфстайл

от Екип Марица 45323 прегледа 0

Пролетта ще бъде сезонът на Маги Халваджиян – пише в. „Уикенд“. След като се пребори за вечерния ефир на Би Ти Ви, продуцентът записа в активите си още една победа, само че в Нова ТВ. Тя е свързана с най-успешното му шоу до момента – „Като две капки вода“. Договорът за предаването е бил преподписан и вече се подготвя неговият нов, осми сезон – отбелязва изданието.

Шоуто най-вероятно ще тръгне в края на февруари или началото на март, когато се очаква и старт на вечерното шоу на Би Ти Ви. След като въпросът с новия сезон на „Като две капки вода“ бе разрешен в полза на предаването, сега пред екипа стои още един труден казус за разрешаване – кои ще бъдат следващите участници?

Продуцентът Маги Халваджиян често е споделял, че изборът им не е лесна работа, защото трябва едновременно да могат да пеят, да танцуват и да бъдат артистични, за да имитират наши и световни звезди. Такива хора не са много и всеки път е предизвикателство да се намерят цели осем души, готови да участват в шоуто. Водещите поне засега обаче се смятат за сигурни – Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека – коментира в заключение изданието.

Коментари


За онази която коментира, че са най-добри.... Ванче, нещо си се объркала нещо, кои са най-добри, тъпите кукловоди които не са завършили театрално образование без да подлизурстват на някого, били ми актьори МНОГО Е ЛЕСНО ДА ЧЕТЕШ ОТ ЕКРАНИТЕ ЗАД ПУБЛИКАТА И ДА ГОВОРИШ НАПИСАНОТО НА ТЯХ!!! Я ИЗЛЕСТЕ НА СЦЕНАТА ПРЕ 1000 ДУШИ НА ЖИВО ДА ГОВОРИТЕ С ИНТОНАЦИЯ СЛОЖНИ ДУМИ И ТЕКСТОВЕ КОИТО ТРЯБВА ДА ЗАПОМНИТЕ!!! ОМРЪЗНА МИ ОТ ТЪПИТЕ ВИ МНЕНИЯ..... АЙДЕ ТО ПО ТАЗИ ЛОГИКА АКО ВИ ЗАЛЕЯ С КУПА ИЗПРАЖНЕНИЯ ПАК ЩЕ ВИ ХАРЕСА!!!

Добре хора като не ви харесва на го гледайте! Вие от къде знамето дали децата го гледат! Аз съм дете и всяка вечер чаках за да ги гледам. Българинът има една такава много особен начин черта.... да се оплаква че нещо му вреди, а пък той сам си вреди. Ако на Рачков глупостите са ви пуснали не го гледайте.

Не трябва да преекспонираме нещата до такава степен..Истината е, че" Като две капки вода" е гледаемо шоу, но съвсем не най- доброто нещо, което може да се гледа...Можем да похвалим работата на гримьорите, Алекс, Етиен и Низамов, приятното възпитано присъствие на Хилда,гостите, но постоянното преиграване от страна на Рачков и некомпетентността и демонстрацията на пренебрежение към значими имена от гилдията на певците от страна на Фънки, дразнят изключително много добрия естетически вкус на образованата аудитория.. Друг проблем е, че като се дава теленизионна изява на млади, съмнителни певци, последните започват да си вярват прекалено много.. и развитието им спира...

Не ни е нужна телевизия която ни отвлича вниманието от ежедневните ни проблеми и гони разследващи журналисти и съкращава предавания с наболели теми. Домус Бей купи телевизията и стана послушен ибрикчия на властта стига смес се смяли на лиготиите на водещите страната ни има много по -сериозни проблеми

А тая Радо може да се гръмне ако иска. Негово е правото. Има и други канали в неговия телевизор надявам се....Да си седи на село

Пък и ТЕ са НАЙ ДОБРИТЕ....Не виждам кой друг би водил шоуто по добре. Ние само заради тях го гледаме.

Очаквани още една скучна пролет и още един опорочен Велик пост! Честито, ,православни" българи!

Харесва,не гледайте и готово ! Хем го гледате,хем плюете !Сърби ли ви,боли ли ви ?!?!

Много просто и тъпо шоу. Лигави и простовати водещи. Само простотия се ръси от родния ефир,нищо градивно и смислено.Жалко за българските зрители промиване на мозъци!!!!!

Аз бих гледал шоуто само ако поканят Дара. Първо Гери-Никол, после Тита, сега е време да поканят и Дара

Стига с таз Арменска Мърша , пак от плевен.

Вече е тъпо. Едно и също, на Рачков глупостите са нетърпими. Шоуто стана еднакво и глупаво

Само със Зуека и Рачков шоу няма да стане. Тоя с мазните коси трябва да покани и арменците от Съветска Армения. Ако я има телевизията дотогава, в което се съмнявам много.