Кадрови рокади се вихрят в Института по храните в Пловдив Две кадрови рокади са извършени в рамките на година в Института по консервиране и качество на храните (ИККХ) в Пловдив, който е в системата ...
Доц. д-р Живка Горанова: Разработваме уникални и иновативни храни. Търсят се производители за тях Иновативният продукт „Бадемова паста с брашно от щурци“, който учени от института разработиха, е уникален и бе представен на АГР...
Наши учени забъркаха уникална бадемова паста с брашно от щурци Учени от Института по консервиране и качество на храните (ИККХ) в Пловдив разработиха уникален иновативен продукт - бадемова паста с брашно ...
Четете в "Марица": Пловдив с трима дебютанти в новия парламент Последният работен ден от седмицата ще започнете с настроение, ако изпиете сутрешното си кафе в компанията на вестник "Марица". Доказателств...