Адриана Гюзелева: От баща ми се научих на смирение
- Как се чувствате в България? Какво Ви харесва най-мното тук? Кое я прави Вашето място? - След 10 години в България се чувствам съвършено различно, отко...
- Как се чувствате в България? Какво Ви харесва най-мното тук? Кое я прави Вашето място? - След 10 години в България се чувствам съвършено различно, отко...
- Толкова различни и изискващи отдаденост ангажименти – балерина, журналист, процудент – кое Ви е най по мярка? - ...
Световният шампион по приготвяне на пица - маестро Радостин Кирязов, ще сътвори невиждано изкушение за почитателите на италианската кухня под тепетата. Кулинарн...
Страстта, която влагат италианците, за да приготвят храната си, почитта им към нея и удоволствието, с което я поднасят и хапват, е като магия. Тя оставя в плен ...
Романтично пътешествие си подариха Биляна от пловдивското дамско трио "Сопрано" и нейният съпруг Любомир Джалев. Двамата избраха Рим за своя меден месец, който ...
Вдъхновението за тази лазаня е от класическата рецепта за лазаня "Болонезе", но с малка промяна, пише hera.bg. Причината да сложа сметана вместо сос Бешамел е м...
Младежки дом Пазарджик организира първото представяне на индийската кухня в едноименния ресторант „Индия” на 22 юни. Събитието е част от проявите „Мулти култи к...
Единственият майстор на поркета у нас - Янко Данев, събра погледите на всички на второто издание на фестивала „Вкусовете на Пловдив”. Тази година акцентът беше ...
От 16 до 22 април изборът на италиански продукти в Kaufland България става още по-богат и наситен с редица автентични предложения от италианската кухня, които т...
Как се прави качамак по стари народни традиции и каква е рецептата на популярната световна икона София Лорен, за да се получи вкусно картофено ястие, телешко с ...