Тъга! Яна загуби битката за живота си, оставя сираче

Кърджалийката Яна Димова, за която тръгна кампания за набиране на пари за лечение, не успя да се пребори за живота си. 35-годишната майка е починала вчера, 1 октомври, съобщиха нейни близки.

Яна е майка на 5-годишно момиченце. От няколко месеца тя бе в кома. В началото на май жената била приета в местната болница с повръщане, световъртеж и високо кръвно. От гърча, който получила, Яна започнала да се държи неадекватно и я изпратили в психиатрията.

Оттам я върнали отново в болницата, защото не била за тях. От неврологичното отделение пък я изпратили в ОАИЛ, където установили, че нивата на калций и натрий са силно занижени.

Започнали вливания, които рязко покачили нивата им и кърджалийката получила инсулт, а след това се наложило да я приведат в кома.

Жената бе настанена в специализирана клиника в град Пловдив. Поради скъпото лечение близките й били силно затруднени с покриването на разходите, като в две детски градини, както и училище в Кърджали и Момчилград бе подета кампания за събиране на средства.

Погребението на Яна ще бъде утре, 3 октомври, в Кърджали. Лупа.бг

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?