Турнир събра 13 400 лв. за деца на загинали полицаи СНИМКИ

Кметът на "Южен" Борислав Инчев игра контузен, 20 отбора подкрепиха благотворителната кауза

Благотворителен турнир по тенис на маса събра 13 400 лева за 21 деца на починали полицаи и пожарникари в Пловдив и областта. Надпреварата „С обич за децата, в памет на бащите герои” беше организирана от Областната дирекция на полицията и Синдикалната федерация на служителите от МВР в Пловдив. Тя се проведе днес в зала „Стоянстрой“.

В благотворителното състезание се включиха 20 отбора, като 16 от тях бяха съставени от служители на областната дирекция и пожарната. Участие взеха още служители на дирекция „Миграция“ в Любимец, както и отбори на Областната управа, Район „Южен“ и 68-а Бригада „Специални сили“.

Първото място в крайното класиране спечелиха огнеборците от  IV РСПАБ, следвани от отборите на КАТ-Пловдив и Общинска полиция. Гостите от Любимец се класираха на почетното четвърто място.

По време на състезанието зрителите останаха изумени от уменията с хилката на кмета на „Южен“ Борислав Инчев, който игра с превързан крак, на главния секретар на Областната администрация Борислав Димов, както и на техните колеги Данчо Желев, Веско Михайлов и Мирослав Дойчев.

Хватки край масата за тенис показаха и командосите  ст. серж. Йордан Валериев Ангелов и  редник Гюнай Асанов Ходжов от 68-а Бригада „Специални сили“.

След края на надпреварата се оказа, че в кутията за дарения на място са събрани 6300 лева, а още 7100 лева пък са средствата от пловдивски фирми дарители. Това са Роза импекс ООД, Лидер 96 ЕООД, ВП брандс интернешънъл, Нова трейд, Готмар ЕООД, Лайм трейд, Конто БГ.

Организаторите на турнира изказват благодарност на всички, подкрепили благотворителната кампания  „С обич за децата, в памет на бащите герои”.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?