Туристи на опашка за "Кралски масаж" на плажа в Слънчев бряг

Руснаци и англичани се редят на опашка за  Кралски масаж в шатра на плажа в Слънчев бряг, пише pochivka.blitz.bg. Процедурата се прави с четири ръце от двама специалисти едновременно и включва комбинация от класически, релаксиращ и хавайски масаж, в допълнително съчетание с точкови методи.

Едночасовото удоволствие на цяло тяло струва 80 лева. По-евтино излиза процедурата класически масаж за 30 минути, а цената е 35 лева. Сред клиентите не липсват и българи. Те най-често се глезят с класически масажи на пясъка. Дамите пък предпочитат антицелулитните терапии, които се правят от жени. Терапевтките правят чудеса с ръцете си, твърдят туристките. 

Гостенките от Русия пък са пристрастени към разкрасителните процедури, затова и окупират плажния салон за красота, който се намира на южната ивица. 

Всяка дама, която държи да изглежда в перфектен вид дори и под чадъра, може да използва в екзотичната разкрасителница фризьорски услуги или артистичен маникюр. Гел лакът с цвят по избор на клиента струва 35 лева, педикюрът е 40 лв.

Огромна наплив на плажа има  и пред аквариумите с рибки Garra Rufa, които правят масаж и пилинг на ходилата. Екзотичната процедура струва само 10 лева за 20 минутен сеанс.  Краката се поставят в специален аквариум, където стада от миниатюрни рибки правят безболезен пилинг и масаж на ходилата. Предлагащите услугата твърдят, че рибките могат да лекуват и всякакви кожни проблеми. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?