Подай сигнал

Трус в Nova: Решението на Деси Банова шокира мрежата

Деси Банова изненада с решението си да загърби бизнеса

Лайфстайл

от Екип Марица 36706 прегледа 0

Снимка: Гугъл

Синоптичката Деси Банова замрази бизнеса си заради бебето си. Откакто роди сина си Йоан от бившия президент Росен Плевнелиев, блондинката се е отдала изцяло на семейството, вместо на работата си.

Както е известно, бившата звезда на Нова телевизия имаше сватбена и парти агенция. Тя доста успешно е работела до 2017 година, когато Деси се запознава с Росен Плевнелиев. Бизнесът на синоптичката стартира през 2008 година и е доста успешен.


Въпреки това Банова решава, че е по-добре временно да замрази нещата, за да се посвети на сина си Йоан, който поглъща цялото й внимание и време.
Синоптичката преустанови и работата си в ефира на Нова телевизия, горе-долу по същото време, когато се запозна и с президента Росен Плевнелиев. След като двамата афишираха връзката си, тя спря и с публичните си изяви.


Раждането на бебето пък накарало Деси да вземе трудното решение да преустанови и бизнеса си . Според официалната страница на фирмата й в мрежата, последната й сватба е от май 2017 година, когато горе-долу се запознава с Плевнелиев, пише вестник „България днес”.

„Не съм оставила напълно агенцията си, просто за момента съм отдадена на майчинството и се наслаждавам на тези мигове”, споделя още Деси. А синът й Йоан расте с пълна сила, гука и не спира да я радва с приятни изненади.

Впечатление правят и суперлативите от страна на доволните клиенти. Много почитатели на тв водещата я засипват с комплименти относно работата й. За идеята да създаде сватбена агенция Деси споделя, че се е вдъхновила от сватбите на две свои приятелки.

„Помагах на две приятелки да си организират сватбите и идеята ми дойде спонтанно. Видях, че се справям добре и всичко се получава добре, а те ме поощриха, че мога да отворя собствена фирма.

Дори вече я регистрирах, правя сайт, купих й офис”, споделя през 2008 година Деси. Въпреки че нейни приятели тогава се шегуват с нея, как така прави сватбена агенция, без самата тя да се е омъжвала някога, Банова отговаря–всяко нещо с времето си.

И е факт. През 2018 година тя и бившия президент Росен Плевнелиев вдигнаха красива бутикова сватба в София.


По-късно тя признава, че бившият държавен глава първи прави стъпка в отношенията им, като й изпраща съобщение. Тя е очарована от него, както и от отношението му към дъщеря й Йоанна, плод на любовта й с бизнесмена Ивайло Граховски.

Семейството не искаше да парадира с отношенията си, затова и сватбата им бе в тесен кръг, с най-близките роднини и приятели.

След майчинството Деси планира да се върне, но вече не към сватбите, а към организирането на корпоративни събития.
„Харесва ми да се занимавам с това, доставя ми удоволствие и със сигурност не съм го загърбила”, категорична е тя.

Коментари


Деситу, горката за парички си продаде и душата, как си ляга и как става пък да гледа муцуната на плашока роско, леле мале ама те май са си лика прилика, хвани едина, удари другия.

Изобщо не грубо а си е точно така дълго време продължи той от търг но накрая добре се продаде

Да си го преместя в другия крачол ли...

Еее..това беше малко грубо

Деси, да е жива и здрава пyткaтa ти, че без нея си за никъде.

Деси ,прекрасна си ! Бъди щастлива !