Труп, увит в одеяло и сложен върху гроб, смрази Казанлък

Полуразложен труп на котка, обвит в домашно одеяло и положен върху скорошен гроб хвърли в паника населението на Казанлък, пише "Монитор". 

Първоначалното съобщение, подадено на телефон 112, е бил за трупче на новородено, на място към гробищния парк са се отправили криминалисти и униформени от местното РУ „Полиция“. Те обаче установили, че в одеялото има само останки на домашен любимец.


Образувано е досъдебно производство, съобщи районният прокурор Таня Димитрова, която очакваше подробности около „находката“ и не се нае да коментира дали става въпрос за някакъв вид „черна магия“ или недоделяна шега.

Не бил изключено някой да е решил по този начин да се раздели с починалия си любимец, тъй като в Казанлък и околните селища няма специално определено място за погребване на животински останки.

Тепърва ще се установява чий е гробът, където са били подхвърлени котешките останки и дали евентуално някой зложелател на семейството не е решил да се погаври с мъката на опечалените. В гробищния парк няма монтирани видеокамери, а нощем няма и жива охрана, коментират живеещи в близост.


От какво е починало животинчето ще се произнесе експерт ветеринарен лекар, но това щяло да е доста трудна задача, поради напредналия стадий на разлагане на останките, коментираха криминалисти от Града на розите.

Според тях най-вероятно ставало въпрос за нелепа шега, никой тук не е чувал за наличие на някакви „сатанински секти“, заиграващи се с подобни зловещи ритуали.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?