Трите зодии, които ще ви задушат с любовта си

Ето кои са трите зодии, които могат да задушат човека до себе си със своята любов:

Телец 

Обсебващи е меко казано. В началото Телците си дават вид на хора, които не се интересуват много къде е половинката им и с кого прекарва свободното си време. Те подвеждат своите партньори и им насаждат усещането, че са хора, които нямат проблеми с ревността и силната задушаваща обич. Колкото по-сериозни стават взаимоотношенията им обаче, Телците задълбават чувството на собственост. Тогава представителите на този знак вече не виждат за нужно да сдържат нездравото си любопитство и разпитват непрекъснато половинките си – къде са били, какво са правили.

Телците имат нуждата половинките им да вършат всичко с тях, в противен случай се чувстват несигурни. Те са трудни за обичане и не им е лесно да се справят с този проблем.

 

Близнаци

Коварна зодия, която обаче, за разлика от другите, не крие своите слабости и слага картите на масата още в началото. Близнаците са суетен знак и обичат непрекъснато да им бъде напомняно, че са уникални същества и няма по-добри от тях - нито по душа, нито по визия.

Тяхната любов е много силна, но с това идва и обсебването, което освен, че не могат, но и НЕ искат да контролират. Те смятат, че хората до тях са тяхна собственост и за това често си позволяват да ги третират като такива. Близнаците са трудни характери с много изисквания и условия, на които малко представители от другите знаци имат търпение да отговорят. Те често сменят партньорите си точно по тази причина. 


Козирог 

Много властна, отмъстителна и обсебваща зодия, която смята, че светът се върти около нея. Козирозите не обичат да делят. Заради това, те са толкова ревниви, че малко хора могат да се справят с тяхното чувство за несигурност. Често проверяват телефоните и личните разговори на своите половинки, като не смятат това са грешно, а за тяхно право, след като са отдали живота и ежедневието си на друг човек.

Козирозите не понасят мисълта, че някой може да спре да ги обича и затова по всякакъв начин се опитват да задържат любовта на своята половинка. Начинът, по който го правят обаче, е изтощителен за всеки нормален човек, който има нужда от лично пространство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?