Три зодии ще стягат куфарите за дълго чакано пътуване

В четвъртък ще се ангажирате по-сериозно с приключването на поне един ангажимент.

Емоционално ще сте много зависими от собствените си чувства и настроения, което може да направи този ден по-сложен в отношенията ви с други хора.

Днес ще можете да разчитате на добри резултати в работата си, където може да възникне повод за малко празненство или да се преживеят специални емоции.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за дълги пътувания.

Овен

Ако напоследък в пристъп на нервни изблици сте имали конфликти с близките, то утре ви се предоставя прекрасната възможност да изгладите съществуващите недоразумения. Ако сте решили да действате по вече изготвен план за реализация на финансова цел, вероятността да успеете е отлична. Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Във връзка с работата по нов проект ще ви натоварят с допълнителни отговорности, което съвсем не означава по-голям бюджет. Ще работите активно по делата си, довеждайки ги до благоприятна финансова развръзка.Усилията ви ще са съпроводени с напрежение, но то е част от играта.

Телец

Утре ще сте твърде общителни чак ще се изненадате сами от себе си. Вероятно някои имат право да считат, че позициите им са отслабнали, но това не бива да ви действа като спирачка, и да ви отклонява от усърдие в деловите действия. Избягвайте както физически, така и психически претоварвания. Контактите с чужбина могат да се окажат много полезни, така че им обърнете по-сериозно внимание. Позицията ви на работното място ще е особено стабилна.Ако се водят разговори, свързани със съкращение, то бъдете особено предпазливи и не привличайте вниманието към себе си.Има хора, които с удоволствие биха се освободили от присъствието ви.

Близнаци

За всички – не само за представителите на Близнаци, четвъртък ще е доста заета и създава условия за важни разговори и вземане на решения. Завършете всичко започнато. Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят по хиляди въпроси, но това не означава, че ще ви остане време за себе си. Твърде възможно е утрешния ден да бъде изпълнен с напрежение. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Рак

В тази връзка изявата на мнозина в деловата сфера ще е колеблива. Нали знаете, че правите най-доброто за момента, тогава защо се тормозите?. Онези от родените в зодията, които действат честно, разполагат с по-голям шанс за успех, освен че действайки по този начин ще се спестят евентуалните проблеми. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не ви попречат на работата. Усилията и инициативността ви ще бъдат възнаградени.

Лъв

Ако имате задачи, свързани с държавната администрация, уреждане на документи, срещи извън своето работно място, то сега е моментът да се справите с тях. Очертава се денят да е напрегнат – не е време да предприемате пътувания, да проявявате рисково поведение, да работите с хора в чужбина, както и да взимате импулсивно решения, свързани с бизнеса. Повечето от вас гледат на трудностите, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. През четвъртък внимавайте да не избухнат конфликти в дома ви и в службата. Успехът отново ще ви съпътства, ако сте обмислили как да реализирате плановете си.

Дева

Утрешният ден ще е посветен на действие. Откажете се от бързо приключване на задачите, за да избегнете грешките. Още един ден, в който би било добре да обърнете по-голямо внимание на партньорските отношения, в които участвате – както на личните, така и на тези в бизнеса. Преди обяд гледайте да ограничите разходите си, така или иначе сметките ви не се губят. Следобед се успокойте и ще жънете успехи.

Везни

Вашият ден ще е изпълнен с действие. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви. Отношенията с колегите ще са много спокойни.Ще се радвате на подкрепата им и навременна намеса що се отнася до елиминиране на конкурентите ви. През целия ден сте във властта на емоцията. Спокойни сте и малко неща утре могат да нарушат хармонията ви.

Скорпион

В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. В случай, че сте стартирали някаква трансформация, но обхванати от съмнения за крайния резултат не сте успели да я довършите, то утре не е лошо да действате по-смело. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете. Преминавате през различни премеждия утре, то това е своеобразно изпитание, което е невъзможно да пренебрегнете. Промяната на обстановката и новите впечатления ще ви заредят с добро настроение за дълъг период.

Стрелец

Може също успешно да усвоявате нови знания, да работите с чужденци или да пътувате зад граница – тези от вас, за които темите са актуални. Можете да се потупате по рамото за нещата, които си позволихте през този месец, но най-вече за това, че успявате да погледнете от дистанция. Не рискувайте и не се впускайте в ненужен спор с вашите колеги. Работата на вън ще ви освободи от домашните задължения. Ще получите интересни предложения, от които ще се възползвате.

Козирог

Утре ще си мислите предимно как по-скоро да свършите със задълженията си и да отидете да правите нещата, които ви носят радост. Внимавайте с новите си делови познати, за да не се окажат неподходящи.Разочарованията няма да закъснеят. Дошъл е моментът да спрете и да се поогледате. Намалете контактите, за да не попаднете под влиянието на нечие настроение. Намирате изход от заплетена ситуация, като се опитвате да постигнете максималното, което можете.

Водолей

Времето е добро за учене, за пътувания, за контакти с хора в чужбина. Добре ще се справите с дейност, която не ви е твърде позната. За представителите на Водолей се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Предстои ви успешен ден.

Риби

Волята ви е силна, но не пренебрегвайте и другите. Заради чужди грешки, които, въпреки нежеланието си, сте длъжни да поправите, ще се забави постигането на вашата цел за утрешния ден.Не се ядосвайте, а помогнете на колегите си да се справят. Може да се занимавате с бизнес и с уреждането на финансови въпроси, да пътувате, да учите или да работите с хора в чужбина. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.

 

 

Източник: dunavmost.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?