Тревога: Изчезна бащата на моделката Кристин Илиева

Нещо се случва в семейството на Кристин Илиева, която през март миналата година оцеля след адската катастрофа с поп певицата Дивна. Бащата й Цветозар Илиев вече не живее с втората си съпруга, но още по-фрапиращото е, че дъщеря му продължава да съжителства със своята мащеха в апартамент в кв. "Лозенец", коментират близки на моделката пред ПИК.

Миналата седмица поп звезди пяха за Кристин Илиева в благотворителен концерт, организиран от Дивна, като целта бе събраните на музикалната проява средства да подпомогнат пострадалата манекенка в следващите етапи на скъпоструващото й лечение. На концерта в "Интер Експо Център" Илиева пристигнала с мащехата си. Сред публиката обаче била и биологичната й майка. Преди и след събитието двете жени се избягвали компанията си, все едно другата не съществува, коментират присъствали из бекстейджа на концерта.Нито към една от двете си жени обаче не се появил бащата на Кристин.

Този факт няма как да не прави впечатление, тъй като в първите месеци след катастрофата моделката демонстрира силна връзка с баща си. Месеци наред бизнесменът бдеше денонощно над дъщеря си и във ВМА, а след това и в турската клиника, където Илиева премина серия от тежки операции за спасяване на засегнатите от катастрофата й крайници. Кристин неведнъж е споделяла снимки с татко си, честити му рождения ден в социалните мрежи, той се появи и в няколко кратки клипчета, отразяващи възстановяването й. От известно време обаче - от бащата на Кристин ни вест, ни кост... От семейните празници, снимки от които моделката е качила в социалните мрежи, Илиев също отсъства.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?