Трагедията след челния удар край Ябланица е голяма

Униформените се връщали от друга катастрофа

Семейство от Варна е загинало при челния удар с патрулка на пътя край Ябланица. Мъжът издъхнал на място, а съпругата му минути по-късно.


Полицейският патрул пътувал в посока Ябланица. Униформените се връщали от друга катастрофа, когато изведнъж срещу тях изскочил лек автомобил "Рено Меган". Полицаите нямали дори секунда за реакция и автомобилът се врязал в тях челно, пише "Телеграф". Ударът бил изключително жесток, като предниците и на двете возила били помлени. На място издъхнал 69-годишният водач на реното. Съпругата му - на 67 г., починала малко по-късно, като борбата на лекарите за живота й се оказала без успех.

Семейството е от Варна. И двамата са се возили с колани, няма данни за алкохол в кръвта на водача на патрулката, както и на колегите му, обясниха вчера от МВР.

Една от версиите е, че на възрастния шофьор му е прилошало заради жегата, според друга - е възможно да е получил инфаркт или инсулт. Трета хипотеза, според разследващи, е невнимание, а четвърта - техническа неизправност на реното.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Защо не?

Защо не?

16.06.2019 | 09:25

А пета - евент. вина на патрулката?

Отговори
4 3

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?