Трагедията е огромна! Убитата пловдивска студентка била...

Стартира кампания за събиране на средства, които да подпомогнат близките на 25-годишната Меди Челебиева, за да върнат тялото й от Германия. Момичето от рудоземското село Коритата бе открито в неделя мъртво в жилището й в германския град Бад Наухайм, като версията по която се работи е убийство от страна на съпруга й Кирил.

Според информация, която се подава от чужбина, са необходими около 6 000 евро, за да бъде транспортирано тялото до България. Тази сума е непосилна за близките им, като близки хора до тях стартираха кампания за събиране на средствата.

"Сумата е голяма, търсим варианти да се транспортира тялото и с българска фирма, нека всеки, който може да помогне“, призовава и кметският наместник на Коритата Диляна Сариева.

Само след пет дни Меди щеше да навърши 26 години. Според близките на момичето версията за убийство от страна на съпруга й остава, като Кирил продължава да се намира в полицейския арест зад граница. Другата версия, която се тиражира, е, че младото семейство е претърпяло катастрофа, след което е издъхнала от раните си.

"Имало е катастрофа, но не това е причината за смъртта й“, коментират в Коритата. Меди е била студентка в Пловдив, където се запознава със съпруга си, 25-годишният Кирил от Стамболийски, с когото сключва граждански брак през 2017 г. След това двамата заминали за Германия, за да работят. По непотвърдени данни момичето е било и бременно, пише "Дарик".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?